ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Με άνεση στην τετράδα

Η τρίτη και καθοριστική μάχη μεταξύ Pokka ΑΕ Καραβά – Ανόρθωσις βάφτηκε «κυανόλευκη». Η Ανόρθωσις με καθαρή νίκη 0-3 μέσα στο «Σπύρος Κυπριανού» και σε συνδυασμό  με τη νίκη της με 3-1 τη Δευτέρα στο «Θεμιατόκλειο» πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα – Grren Air Παφιακός.

Η Ανόρθωσις κατόρθωσε να πάρει το ψυχολογικό προβάδισμα για την πρόκριση αφού καλύτερη στα σημεία που έπρεπε κέρδισε το πρώτο σετ με 18-25. Η Pokka ΑΕ Καραβά που παρουσιάστηκε με αλλαγές στην εξάδα δεν κατάφερε να διαχειριστεί τους κρίσιμους πόντους  και έμεινε πίσω στο σκορ με 0-1.

Η «Μεγάλη Κυρία» έδειξε τα δόντια της στο δεύτερο σετ. Σε ένα πολύ ωραίο αγώνα κατάφερε να το ελέγξει εκεί που έπρεπε και να το κερδίσει με 20-25 αυξάνοντας σε 0-2 το προβάδισμά της. Οι «κιτρινόμαυροι» σε αυτό το σετ θυμήθηκαν τον πολύ καλό τους εαυτό, αλλά κάποια λάθη τους στέρησαν το σετ.

Το 0-2 και η πρόκριση έδωσε φτερά στους παίκτες της Ανόρθωσης που κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και στο τρίτο σετ και να κερδίσουν με 21-25, εξασφαλίζοντας τη νίκη – πρόκριση με 0-3. Οι Κερυνειώτες δεν παραδόθηκαν αλλά γενικά δεν βρέθηκαν στη νύχτα τους.

POKKA ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Χατζηβασίλης, Λιοτατής, Χατζηφιλίππου, Αντωνιάδης, Χαριδήμου, Ράμμα – Λίμπερο: Χατζηδαμιανού. - Αλλαγές: Κοσιάρης

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(ΑΝΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Παναγιωτίδης, Φάιφερ, Κνέζεβιτς, Στρουγκάρεβιτς, Ροντόλφο, Πάντιτς. –Λίμπερο: Κοντός – Αλλαγές: Σαββίδης, Μοσχοβάκης, Σπύρου, Αθανασίου, Χρυσοστόμου.

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ: Τελευταία Ενημέρωση