ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στη Λευκορωσία για την υπέρβαση

Με στόχο την υπέρβαση παλεύει στις 19:00 την Τρίτη στη Λευκορωσία η Ανόρθωσις για το Challenge Cup. Η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει μέσα στο Sok Olimpia Lida να κάνει την ανατροπή του 1-3 της 8ης Νοεμβρίου στο Θεμιστόκλειο και να ξεπεράσει το εμπόδιο της Legion .

Στον πρώτο αγώνα η ομάδα μας έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει και έχασε στις λεπτομέρειες. Η ομάδα του Αντώνη Παπαδόπουλου μετά τη μεγάλη νίκη επί της κυπελλοπρωταθλήτριας Ομόνοιας στον τελευταίο της αγώνα ταξίδεψε με πολύ καλή ψυχολογία στη Λευκορωσία.

Στη διάθεση του Ελλαδίτη κόουτς βρίσκονται οι: Σκοτ Φάιφερ, Αυγουστίνος Σαββίδης, Αυγουστίνος Παναγιωτίδης, Παναγιώτης Χρυσοστόμου, Μάριος Στρουγκάρεβιτς, Ανδρέας Σπύρου, Μιχάλης Αθανασίου, Βλάντο Κνέζεβιτς, Γιάννης Κοντός, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, Γεώργιος Μοσχοβάκης, Ροντόλφο Χουόζας. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Ντιμίτρι Πάντιτς.

Η αποστολή της ομάδας στη Λευκορωσία αποτελείται από τον κ. Μάκη Κοντό που είναι και ο επικεφαλής, τον προπονητή της ομάδας κ. Αντώνη Παπαδόπουλο, τους βοηθούς προπονητές, κ. Κωνσταντίνο Καρπαθάκη και Μιχάλη Ζαχαρία, τον γυμναστή Προκόπη Γεωργίου και τον φυσιοθεραπευτή Ανδρέα Ιωάννου.

Την Ανόρθωση ακολούθησαν επίσης ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας, όπως και οι δύο νικητές των λαχνών που εκδόθηκαν από το τμήμα πετόσφαιρας με δώρο το ταξίδι στην Λευκορωσία.

Η αποστολή θα προπονηθεί και την Τετάρτη στη Λευκορωσία, αφού η επιστροφή είναι προγραμματισμένη την Πέμπτη.

Όσο αφορά την Legion Οbuhovo, η δωδεκάδα της θα αποτελείται από τους: A. Χάρκεβιτς, Β. Αμπουκούσκι, Γ. Αουντεζενένκα, Β. Σματ, Π. Ντάσεβιτς, Μ. Τάνκοβιτς, Π. Bαούκσεβιτς, Α. Χέντα, Π. Μιχαλούσκι, Ντ. Κουμάσα Α. Μπαρντάτσου.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΠΕ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ: Τελευταία Ενημέρωση