ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κάλεσμα από τον αρχηγό

Δηλώσεις στη σελίδα της πετοσφαιρικής Ανόρθωσης έκανε ο αρχηγός της ομάδας των Ανδρών Γιάννης Κοντός, για το ευρωπαϊκό παιχνίδι που έρχεται για την ομάδα καλώντας τον κόσμο να παρευρεθεί.

Αναλυτικά:

«Την συμπαράσταση του κόσμου, έτσι ώστε μαζί να καταφέρουν να κερδίσουν το παιχνίδι και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού ζήτησε ο αρχηγός της πετοσφαιρικής Ανόρθωσης, Γιάννης Κοντός, τονίζοντας πως όλοι οι παίκτες με την σειρά τους θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στο παρκέ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν γνωρίζουμε πολλά για την συγκεκριμένη ομάδα, ξέρουμε μόνο ότι είναι μια δυνατή και νεανική ομάδα και γι’ αυτό έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να ήμαστε απολύτως έτοιμοι.

Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας όπου θέλουμε να κερδίσουμε για να κάνουμε το πρώτο βήμα για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου για να τα καταφέρουμε και να είναι σίγουροι πως θα δώσουμε τα πάντα στο παρκέ για να τους χαρίσουμε μια μεγάλη νίκη.

Σαν πετοσφαιριστές καλούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης να σταθεί δίπλα μας και να γεμίσει το Θεμιστόκλειο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που μόνο αυτοί ξέρουν και μπορούν και να σπρώξουν με αυτό τον τρόπο όλη την ομάδα πιο κοντά στο να κερδίσει το παιχνίδι».

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ: Τελευταία Ενημέρωση