ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ευρωπαϊκές εξετάσεις

Η προετοιμασία των «κυανολεύκων» ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας με προπόνηση στο «Θεμιστόκλειο», ενώ αμέσως μετά θα προπονηθεί η ομάδα της Λευκορωσίας. Μιλώντας για τον αγώνα ο προπονητής της Ανόρθωσης Αντώνης Παπαδόπουλος αναγνώρισε τις δυσκολίες του αγώνα και ανέλυσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Legion.

Όπως είπε, «παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε εικόνα της ομάδας αυτής εντούτοις οι Λευκορώσοι διακρίνονται για τα σωματικά τους χαρίσματα και τη δύναμή τους στο φιλέ. Άρα και εμείς πρέπει να παίξουμε ανάλογα, να πιέσουμε στο σέρβις και να παίξουμε άμυνα».

Στη διάθεση του κ. Παπαδόπουλου βρίσκονται οι ακόλουθοι πετοσφαιριστές: Σκοτ Φάιφερ, Αυγουστίνος Σαββίδης, Αυγουστίνος Παναγιωτίδης, Παναγιώτης Χρυσοστόμου, Μάριος Στρουγκάρεβιτς, Ανδρέας Σπύρου, Ντιμίτρι Πάντιτς, Βλάντο Κνέζεβιτς, Γιάννης Κοντός, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, Γεώργιος Μοσχοβάκης, Ροντόλφο Χουόζας.

Η ομάδα της Legion Οbuhovo Λευκορωσίας θα προπονηθεί στις 20:00 τη Δευτέρα στο «Θεμιστόκλειο». Η δωδεκάδα της ομάδας αποτελείται από τους: A. Χάρκεβιτς, Β. Αμπουκούσκι, Γ. Αουντεζενένκα, Β. Σματ, Π. Ντάσεβιτς, Μ. Τάνκοβιτς, Π. Bαούκσεβιτς, Α. Χέντα, Π. Μιχαλούσκι, Ντ. Κουμάσα Α. Μπαρντάτσου.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Peter Ηoger (Σλοβακία) – Sorina Niculescu (Ρουμανία).

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΠΕ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ: Τελευταία Ενημέρωση