ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέμπτη η Αναγέννηση

Σε μια σειρά που άρχισε και ολοκληρώθηκε μόνο με breaks έδρας η Αναγέννηση Δερύνειας εξασφάλισε την 5η θέση στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας 2016-17. Οι «πράσινοι» με τον ανατέλλοντα ήλιο» κέρδισαν στο «Θεμιστόκλειο» την Ανόρθωση με 2-3 στον τελευταίο αγώνα και άφησαν τη «Μεγάλη Κυρία» 6η πετυχαίνοντας τρία διπλά στη Λεμεσό.

Στο πρώτο σετ η Ανόρθωσις ήταν καλύτερη και κέρδισε με 25-21 κάνοντας το πρώτο βήμα για την 5η θέση. Το δεύτερο σετ άνηκε στην Αναγέννηση που κυριάρχησε κερδίζοντας με 16-25 με συνέπεια να ισοφαρίσει σε 1-1 τον τελικό των πλεί – άουτς.

Στο τρίτο σετ επιβλήθηκε η Ανόρθωσις έστω και δύσκολα με 25-20 και επανέκτησε το προβάδισμα εκ νέου με 2-1. Σειρά των «πρασίνων με τον ανατέλλοντα ήλιο» να απαντήσουν που παίζοντας ορθόδοξο βόλεϊ κέρδισαν το τέταρτο σετ με 15-25 και ισοφάρισαν σε 2-2.

Στο τάι – μπρέικ η Αναγέννηση ήταν ανώτερη και κέρδισε το σετ με 05-15 και τον αγώνα 2-3.

AΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΑΝΤ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Χρυσοστόμου, Σαββίδης, Παναγιωτίδης, Ροντόλφο, Αποστόλου, Παπαϊωάννου – Λίμπερο: Kοντός. – Αλλαγές: Στρουγκάρεβιτς, Μιλτιάδους, Σπύρου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ:(Γ. ΜΕΛΚΑΣ): Ττόφιας, Αχιλλέως, Πάντιτς, Μεντούριτς, Φιλίπας, Ελευθερίου – Λίμπερο: Πέτρου. – Αλλαγές: Θεοδούλου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση