ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μεγάλο φαβορί η Αναγέννηση

Το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην τετράδα του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας ήταν πριν τον πρώτο αγώνα με την Ε.Ν.Παραλιμνίου η Αναγέννηση Δερύνειας και το απέδειξε. Στον πρώτο προημιτελικό οι «πράσινοι με τον ανατέλλοντα ήλιο» κέρδισαν με 3-0 σετ και χρειάζονται δυο σετ στον επαναληπτικό της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου 2016 στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου για να πάνε τετράδα.


Οι «βυσσινί» με τη μορφή του Κυπέλλου δικαιούνται να ελπίζουν αφού στην έδρα τους στο Κύπελλο στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου θα ψάξουν νίκη με 3-0 ή 3-1 (όσο δύσκολο και εάν φαντάζει)  για να διεκδικήσουν την πρόκριση στο χρυσό σετ.


Η Αναγέννηση γνωρίζοντας ότι στο Κύπελλο το πρώτο σετ πάντοτε δίνει ψυχολογία μπήκε δυνατά και σοβαρά στον αγώνα. Αποτέλεσμα τούτου έφερε τον αγώνα στα μέτρα της και πήρε το σετ με 25-19 ανοίγοντας το σκορ. Η Ε.Ν.Παραλιμνίου παρουσιάστηκε ανταγωνιστική όμως κάποια λάθη της στοίχισαν.

Πολύ ανταγωνιστικό ήταν το δεύτερο σετ αφού η Ενωση έδειξε τις αρετές της και πίεσε την Αναγέννηση. Ωστόσο, οι «πράσινοι με τον ανατέλλοντα ήλιο» είναι πιο ποιοτική ομάδα και κατάφεραν να πάρουν το σετ με 25-20 κάνοντας το 2-0.

Σαφώς ανώτερη ήταν η Αναγέννηση στο τρίτο σετ και μέσα σε 18 λεπτά κέρδισε τους «βυσσινί» με 25-11 τελειώνοντας και το παιχνίδι με 3-0 σετ. Η ομάδα του Παραλιμνίου έδειξε ότι έμεινε από δυνάμεις.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ.(Γ. ΜΕΛΚΑΣ): Ττόφιας, Αχιλλέως, Ντας, Μεντούριτς, Φιλίπας, Πέτρου – Λίμπερο: Χαμαγιούν. – Αλλαγές: Χρυσοστόμου, Κουμής.

Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Ζ.ΛΟΥΚΟΒΙΤΣ): Λ. Λούκοβιτς, Λ. Λόντσαρ, Ν. Λόντσαρ, Ερωτοκρίτου, Στογιάκοφ, Σπ. Σπαρτιάτης – Λίμπερο: Σάρδαλος. – Αλλαγές: Μιχαήλ.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΠΕ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση