ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Με Ομόνοια στο Champions League και τρεις ομάδες στο Challenge Cup

Η Κύπρος δηλώνει παρούσα και τη σεζόν 2017-18 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τέσσερεις ομάδες η πρωταθλήτρια Ομόνοια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο CEV Champions League και οι Παφιακός, Νέα Σαλαμίνα και ΑΠΟΕΛ στο CEV Challenge Cup θα μπουν την Τετάρτη στην κληρωτίδα των δυο διοργανώσεων. Οι κληρώσεις θα γίνουν στην έδρα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας στο Λουξεμβούργο.

Η κλήρωση του Champions League είναι ορισμένη στις 12:00 το μεσημέρι με την πρωταθλήτρια Ομόνοια να συμμετέχει για δεύτερη σεζόν στο αναβαθμισμένο από τις αρχές της δεκαετίας Champions League. Σημειώνεται ότι τη λήξασα χρονιά οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στη διοργάνωση απέναντι στην Ach Volleyball Lujbljana όπου με δυο ήττες αποκλείστηκε. Σε περίπτωση αποκλεισμού η Ομόνοια θα συνεχίσει στην Ευρώπη, αλλά θα αγωνιστεί στο Cev Cup.

Mε τρεις ομάδες στο Challenge Cup

H Kύπρος θα συμμετάσχει με τρεις ομάδες στο Cev Challenge Cup αφού θα αγωνιστούν ο Παφιακός ως Κυπελλούχος και η Νέα Σαλαμίνα και το ΑΠΟΕΛ. Οι «ερυθρόλευκοι» και οι «γαλαζοκίτρινοι» δήλωσαν συμμετοχές οι οποίες επικυρώθηκαν αφού υπήρχαν κενές θέσεις. H κλήρωση είναι ορισμένη να αρχίσει στις 15:00 το απόγευμα.

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση