ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Στην Ισλανδία είχαμε απουσίες»

Η ήττα από το Λουξεμβούργο και η πολύ άσχημη εμφάνιση με 0-3 σετ δεν άφησαν το συγκρότημα του Βαγγέλη Κουτουλέα να διεκδικήσει το χρυσό. Ωστόσο και με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης δικαιούται συμμετοχής στις προκριματικές φάσεις του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Βαγγέλης Κουτουλέας ανέφερε ότι η δεύτερη θέση δεν τον απογοητεύει αφού: «μας έλειπαν βασικά στελέχη ενώ δεν ήμασταν έτοιμοι». 

Πλέον όλη η προσοχή στράφηκε στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Τσεχία που αρχίζει την Τρίτη και στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης που θα διεξαχθούν μεταξύ 29 Μαϊου – 03 Ιουνίου στο Σαν Μαρίνο. Στη Μικρή Ολυμπιάδα η Κύπρος που θεωρείται ο «βασιλιάς» στο βόλεϊ στοχεύει στο χρυσό μετάλλιο. 

Σύμφωνα με τον κόουτς, στόχος στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου θα είναι η καλή εμφάνιση, η νίκη επί της Β. Ιρλανδίας την Παρασκευή που σύμφωνα με τον κόουτς «δεν μπορούμε να μην την κερδίσουμε» και να κοντράρουμε τη Σουηδία με στόχο τη νίκη». 

Η προετοιμασία για τις δυο κολλητές διοργανώσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή και την Τρίτη τα χαράματα η Εθνική ταξιδεύει για Τσεχία. Στην αποστολή ο κόουτς Β. Κουτουλέας και ο βοηθός του Σπ. Πρωτοψάλτης παίρνουν 14 παίκτες που είναι οι: Πασαδόροι: Οικονομίδης, Χριστοφή, Kεντρικοί: Αλεξίου, Παπαδόπουλος, Σ. Πετρακκίδης, Χρυσοστόμου, Aκραίοι: Κοντός, Αποστόλου, Κνέζεβιτς, Διαγώνιοι: Ελευθερίου, Γεωργίου, Αχ. Πετρακκίδης. Λίμπερο: Αντωνίου, Παπαχριστοδούλου. Ωστόσο, με βάση τους κανονισμούς δυο θα κοπούν από την αποστολή για το Σαν Μαρίνο. 

Από τη διπλή αποστολή σε Τσεχία, Σαν Μαρίνο θα είναι εκτός επιλογών δυο παίκτες της Ομόνοιας οι Κωνσταντίνος Παφίτης (κεντρικός) και Κυριάκος Αδάμου (ακραίος), αλλά και οι ρούκις στην Εθνική ο ακραίος Κωνσταντίνος Πέτρου της Αναγέννησης Δερύνειας και ο πασαδόρος Ανδρέας Χρυσοστόμου της Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα. Οθ τέσσερεις παίκτες ταξίδεψαν στην Ισλανδία.
 
Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

 

 

 

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση