ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καλή αρχή στην πετόσφαιρα

Κληρώνουν τα πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών Α Κατηγορίας

Ώρα κληρώσεων για τα πετοσφαιρικά πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών Α Κατηγορίας. Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας ανδρών στο Ολυμπιακό Μέγαρο στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι». Την ίδια ημέρα και ώρα θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών.

Το πρωτάθλημα Ανδρών θα αρχίσει στις 21 Οκτωβρίου 2016 (οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Παρασκευή) και των Γυναικών (κάθε Τρίτη οι αγώνες) στις 18 Οκτωβρίου 2016. Η ώρα ενάρξεως των όλων των αγώνων είναι 20:00.

Στην Α Κατηγορία Ανδρών συμμετέχουν οι ομάδες: ΑΕ Καραβά, Αναγέννηση Δερύνειας, Ανόρθωσις, ΑΠΟΕΛ, Ε.Ν. Παραλιμνίου, Νέα Σαλαμίνα, Παφιακός και Ομόνοια.

Στην Α Κατηγορία Γυναικών συμμετέχουν οι ομάδες: Τεχνοοικία AEΚ Λάρνακας, ΑΕΛ Λεμεσού, Αναγέννηση Δερύνειας, Ανόρθωσις, Απόλλων, Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου, ΘΟΙ Αυγόρου και Ολυμπιάδα Νεαπόλεως.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τα διπλώματα σε όσους πέτυχαν στη Σχολή Διαιτησίας και Προπονητών που έγιναν τον Ιούνιο και Ιούλιο.

Καινοτομία στο φετινό πρωτάθλημα ότι οι αγώνες θα διεξάγονται με μπάλες Gala τις οποίες η Ομοσπονδία θα προμηθευτεί εντός της εβδομάδας και άμεσα θα τις παραδώσει στις ομάδες.
 
H εκδήλωση θα έχει εορταστικό χαρακτήρα. Η νέα πετοσφαιρική περίοδος αρχίζει με τους καθιερωμένους ετήσιους αγώνες Σούπερ Καπ, 11 Οκτωβρίου 2016 γυναικών ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ και 14 Οκτωβρίου 2016 ανδρών ΟΜΟΝΟΙΑ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση