ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αργυρές Μαριότα – Μανωλίνα

 

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε στο Beach Volley Γυναικών το κυπριακό δίδυμο Μαριότα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου στους 17Ους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης που ολοκληρώνονται το Σάββατο στο Σαν Μαρίνο. Οι δυο πετοσφαιρίστριες έκαναν εντυπωσιακή παρουσία και έκλεισαν τους αγώνες με ρεκόρ 4-1.

 

Οι δυο Λεμεσιανές έχασαν μόνο τον πρώτο τους αγώνα από το Σαν Μαρίνο με 2-0. Σημειώνεται ότι η διοργανώτρια χώρα κατέβασε στους αγώνες τις Ιταλίδες Σίλβια Μπουλγκαρέλι και Ντεπόρα Πίνι με προϋπηρεσία στην Εθνική Ιταλίας. Στη συνέχεια, οι δυο αθλήτριές μας υπό τις οδηγίες του Ελλαδίτη κόουτς Γιάννη Πετρούδη ήταν εντυπωσιακές και «καθάρισαν» κατά σειρά: Tις Ισλανδές, τις Μαλτέζες, τις Λουξεμβούργιες και τις Μονεγάσκες με άνεση 2-0 σετ. 

Το «αλάνθαστο» όμως Σαν Μαρίνο με την «νατουραλιζέ» βοήθεια κέρδισε την Παρασκευή στον τελευταίο του αγώνα τη Μάλτα με 2-0 και άφησε την Μαριότα και την Μανωλίνα στη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο. 

Μανωλίνα: «Δεν είχαμε δεύτερη ευκαιρία μαζί τους» 
Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ λίγο πριν την απονομή του αργυρού μεταλλίου παρουσιάστηκε απόλυτα ευχαριστημένη τόσο για την απόδοσή της όσο και για την εμφάνιση της Μαριότας αλλά εξέφρασε το «παράπονο» για το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων. Όπως είπε: «Η διεξαγωγή του τουρνουά δεν μας έδωσε δεύτερη ευκαιρία για να αντιμετωπίσουμε το ζευγάρι του Σαν Μαρίνο σε τελικό και να διεκδικήσουμε το χρυσό. Χάσαμε ένα παιχνίδι και αυτόματα το χρυσό». 

Η Μανωλίνα ανέφερε ότι η κατάκτηση του αργυρού είναι επιτυχία έστω και εάν όπως είπε «ήλθαμε εδώ για το χρυσό». Η αθλήτριά μας ανέφερε ακόμα ότι η διοργάνωση του τουρνουά, αλλά και των ΑΜΚΕ του Σαν Μαρίνο της άφησε θετικές εντυπώσεις. 

To χρυσό μετάλλιο στο Beach Volley Γυναικών κατέκτησε το Σαν Μαρίνο και το χάλκινο η Μάλτα.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ