ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βραζιλιάνοι και Ελβετοί διεκδικούν το στέμμα στην άμμο

Βραζιλιάνοι και Ελβετοί θα διεκδικήσουν τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Beach Volley U19  Ανδρών που διεξάγεται στη Λάρνακα. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 21:00 της Κυριακής.

Στον πρώτο ημιτελικό οι Ελβετοί Breer και Hausener κέρδισαν τους Λετονούς Samoilovs και Smits me 2-0  σετ. Στο πρώτο σετ έγινε συναρπαστικός αγώνας που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι Ελβετοί πιο ψύχραιμοι κέρδισαν με 22-20 και πήραν προβάδισμα. Στο δεύτερο  σετ έγινε «άλλος αγώνας» αφού οι Breer και Hausener ήταν καταφανώς ανώτεροι και κέρδισαν με 21 -11 τον αγώνα με 2-0 και την πρόκριση στον τελικό.

Η «μπίλια» στους Βραζιλιάνους
Οι Βραζιλιάνοι Renato και Rafael πήραν το δεύτερο εισιτήριο του τελικού αφού μετά από συναρπαστικό αγώνα κέρδισαν τους Γάλλους  Platre και Bassereau με 2-1 σετ.

Το δίδυμο από την χώρα του καφέ πήρε την πρωτοπορία στο σκορ κερδίζοντας το πρώτο σετ 17-21. Οι Γάλλοι δεν είπαν την τελευταία τους λέξη αφού επανήλλθαν κέρδισαν το δεύτερο σετ με 19-21 και οδήφησαν τον αγώνα σε τάι –μπρέικ όπου οι  Renato και Rafael ήταν ανώτεροι και κέρδισαν με 15-09, μαζί και την πρόκριση στον τελικό.

Ο μικρός τελικός μεταξύ των Λετονών  Samoilovs και Smits και των Γάλλων Platre και Bassereau θα διεξαχθεί στις 19:00.