ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένατες στον κόσμο

Έχασαν στη φάση των «16» από τις Αμερικανίδες Muret και Filippone με 2-0 σετ

Ένατες στον κόσμο οι αδελφές Κατερίνα και Νατάσα Γιασουμή. Οι δίδυμες στη μάχη που έδωσαν για την είσοδο στην οκτάδα δεν τα κατάφεραν να κάνουν άλλη μια υπέρβαση και να προκριθούν στις «8» αφού ηττήθηκαν από τις Αμερικανίδες Muret και Filippone με 2-0 σετ. Η πορεία των δυο 16χρονων κοριτσιών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach – Volley U 19  στη Λάρνακα σκόρπισε αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα για το μέλλον.

Ξέφυγαν οι Αμερικανίδες
Στον αγώνα για τη φάση των «16» απέναντι στις Αμερικανίδες τα κορίτσια δεν μπήκαν καλά στο πρώτο σετ με συνέπεια οι Muret και Filippone να ξεφύγουν 18-10 και κάπου εκεί να προδιαγραφεί και η εξέλιξη του σετ. Τελικά, η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών κέρδισε με 12 -21 και πήρε το πρώτο σετ και το προβάδισμα με 1-0. Το δίδυμο από τις ΗΠΑ υπερτερούσε σε εμπειρίες, αλλά και στο ύψος αφού οι Muret και Filippone κέρδισαν τις μάχες στο φιλέ.

Έκαναν ό,τι μπορούσαν
Στο δεύτερο σετ οι δίδυμες έκαναν ότι μπορούσαν και προσπάθησαν να μείνουν κοντά στο σκορ κάτι που κατόρθωσαν σε μεγάλο διάστημα του σετ. Χαρακτηριστικά, ενώ οι Αμερικανίδες ξέφυγαν οι κοπέλες μας μείωσαν στους τρεις πόντους, αλλά δεν υπήρξε συνέχεια με αποτέλεσμα οι Muret και Filippone να πάρουν το σετ με 16-21 και τη νίκη – πρόκριση με 2-0 σετ.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Κουτουλέας ανέφερε ότι η ένατη θέση στον κόσμο αποτελεί παρακαταθήκη για τη συνέχεια και τεράστια επιτυχία για το Beach Volley της Κύπρου.

X
X