ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν τα κατάφεραν ούτε με τους Λιθουανούς οι Παρλάς – Στρουγκάρεβιτς

Έχασαν με 0-2 σετ και τον δεύτερο αγώνα της Πέμπτης

Ανυπέρβλητο ήταν όπως φάνηκε το εμπόδιο των Λιθουανών Knasas και Mazuras για τους Κυριάκο Παρλά και Μάριο Στρουγκάρεβιτς οι οποίοι έχασαν την Πέμπτη για δεύτερη φορά στο πλαίσιο του Α Ομίλου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Volley στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα. Οι παίκτες μας έχασαν με 2-0 σετ και πλέον θα δώσουν την Παρασκευή τον αγώνα απέναντι στους Καζακστανούς.

Η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε από το πρώτο σετ αφού οι Λιθουανοί υπερείχαν στο φιλέ και με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον πανύψηλο Mazuras κέρδισαν πολλούς πόντους. Επίσης, οι Λιθουανοί έβγαλαν πολλές άμυνες με συνέπεια να πάρουν διαφορά στο σκορ και να τελειώσουν το πρώτο σετ με 21-11 κερδίζοντας με 1-0 σετ.

Ισορροπημένο μέχρι ενός σημείου
Στο δεύτερο σετ οι Παρλάς –Στρουγκάρεβιτς προσπάθησαν να ανατρέψουν τα δεδομένα και μέχρι ενός σημείου ισορρόπησαν τον αγώνα. Οι Λιθουανοί όμως συνέχισαν να είναι καλύτεροι και πήραν διαφορά στο σκορ. Στη συνέχεια, οι παίκτες μας ανέβηκαν μείωσαν στους τρεις πόντους 17-20, αλλά δεν άντεξαν και έχασαν με 18-21 το σετ και τον αγώνα με 0-2 σετ.