ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα κόκκινα η Κατερίνα!

Άλλη μια Κύπρια παίκτρια, μετά την Μανωλίνα Κωνσταντίνου, θα βάλει τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού Πειραιώς στη γυναικεία πετόσφαιρα καθώς οι μόνιμοί πρωταθλητές Ελλάδας ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με την Κατερίνα Ζακχαίου.

Από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυπριακού βόλει, πήρε τίτλους με τον Απόλλωνα και τώρα φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο και στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κατερίνα Ζακχαίου. Η διεθνής Κύπρια κεντρική (ημερομηνία γέννησης 26/7/1998, ύψος 1.92μ.) υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας»

«Πολύ χαρούμενη»
Στις πρώτες της δηλώσεις, στο osfp.gr, η Κατερίνα Ζακχαίου δήλωσε χαρούμενη που ήρθε στον Ολυμπιακό και εμφανίστηκε αισιόδοξη πως η νέα σεζόν μπορεί να είναι εξίσου επιτυχημένη με την προηγούμενη. «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι πλέον σε μια τέτοια ομάδα με τόσο μεγάλους στόχους όπως ο Ολυμπιακός. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να πετύχουμε τους στόχους. Πιστεύω ότι μπορούμε να επαναλάβουμε την εξαιρετική πορεία που διέγραψε η ομάδα τη φετινή σεζόν αλλά και να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά», ήταν τα λόγια της.

A1: Τελευταία Ενημέρωση