ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εφάμιλλο του τσάμπιονς λιγκ

Στην Αθήνα βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης  Δρ Μιχάλης Κρασιάς. Είχε επαφές  για οργανωτικά θέματα του φάιναλ-4 Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2017  που θα διεξαχθεί στη Λευκωσία. 

Μετά την ολοκλήρωση των επαφών που είχε στην Αθήνα για οργανωτικά θέματα του φάιναλ-4 Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2017 ο Δρ Κρασιάς παραχώρησε συνέντευξη όπου εξέφρασε την αισιοδοξία για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Aναφέρθηκε στα οργανωτικά θέματα και στη σημασία της διοργάνωσης για το κυπριακό βόλεϊ.  Επίσης μίλησε για το ενδεχόμενο να αγωνιστούν και πάλι στο μέλλον κυπριακές ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα και έδωσε ξεχωριστή ευχή για το 2017.

Θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι

«Η διοργάνωση του Λιγκ Καπ είναι ο στόχος που θέσαμε εδώ και αρκετό καιρό με την ΕΣΑΠ και ιδιαίτερα με τον κ. Ταρνατόρο. Βρισκόμαστε πλέον στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας. Επειδή υπήρχαν αμφισβητήσεις για το αν θα γίνει η διοργάνωση, τώρα πλέον μπορώ να δηλώσω ότι έχει οριστικοποιηθεί. Για μένα ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο θέμα και πλέον μιλάμε για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και θα είμαστε έτοιμοι να γίνει μία διοργάνωση εφάμιλλη του Τσάμπιονς Λιγκ»,είπε.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης εξέφρασε φόβους για επεισόδια

Ο Δρ. Κρασιάς τόνισε ότι: «Ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού αθλητισμού μάς στηρίζει πλήρως και θα είναι υπό την αιγίδα του Κυπριακού αθλητισμού η διοργάνωση. Από την πλευρά του Υπουργείου Δικαιοσύνης ζητήθηκε να μην γίνει η διοργάνωση γιατί φοβούνται τις πληροφορίες που έρχονται από την Ελλάδα για τον κίνδυνο των επεισοδίων. Εξηγήσαμε σε όλους ότι θα γίνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να γίνει μία γιορτή του βόλεϊ».

Εισιτήρια σε κάτοικους Κύπρου μόνο

Για τα εισιτήρια και αν μπορεί ένας Έλληνας να δει το φάιναλ-4: ανέφερε «Ένας Έλληνας κάτοικος Κύπρου μπορεί να δει τους αγώνες. Αν είναι κάτοικος Ελλάδας δεν θα μπορεί. Η διοργάνωση θα είναι αποκλειστικά για τους Έλληνες της Κύπρου».

Ετσι θα πωλούνται τα εισιτήρια

Για την πώληση των εισιτηρίων και με ποιον τρόπο αυτή θα γίνει,  ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ είπε:  «Tα εισιτήρια μπορούν  να πωλούνται μέσω διαδικτύου. Θα είμαστε έτοιμοι για την πώληση γύρω στις 10 Ιανουαρίου και οι άνθρωποι του βόλεϊ θα μπορούν επίσης να τα προμηθευτούν από την Ομοσπονδία. Θα υπάρχει ταυτοποίηση, και όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν εισιτήρια  θα δηλώνουν ονοματεπώνυμο και αριθμό ταυτότητας. Όσοι θα έλθουν στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν μαζί τους την πολιτική ταυτότητά τους».


Για το κυπριακό βόλεϊ ο Δρ. Κρασιάς είπε: «Γνωρίζουμε ότι το ελληνικό βόλεϊ είναι πιο ψηλά από το κυπριακό. Και εμείς Έλληνες είμαστε, θέλουμε την στήριξη των Ελλήνων και θέλουμε να βρούμε τρόπο για να ανέβει το βόλεϊ πιο ψηλά».

Ιδανικό το …ενιαίο πρωτάθλημα… αλλά

Για τις... σκέψεις για ενιαίο πρωτάθλημα: «Η τελευταία ομάδα που έπαιξε σε ελληνικό πρωτάθλημα ήταν η Ανόρθωση. Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Φυσικά επειδή τώρα πάμε για τη λύση του κυπριακού, θα πρέπει να περιμένουμε γιατί το ζήτημα είναι πολιτικό». 

Κλείνοντας ο Δρ. Κρασιάς έκανε μία ευχή για το 2017: «Να ευχηθώ για το 2017 σε όλους υγεία και ευτυχία. Να ευχηθώ ιδιαίτερα για το βόλεϊ και της Κύπρου και της Ελλάδας να ανέβει πιο ψηλά. Για την Κύπρο να βρεθεί λύση και τουλάχιστον οι περισσότεροι πρόσφυγες να πάνε στα σπίτια τους».

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

A1: Τελευταία Ενημέρωση