ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτοιμος για το θαύμα στην Προύσα ο Ολυμπιακός

24sports team

info@24sports.com.cy

Ραντεβού με την ιστορία του έχει σήμερα ο Ολυμπιακός. Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου έχει την ευκαιρία να κατακτήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό της τίτλο στον επαναληπτικό τελικό του Challenge Cup. 

Αντίπαλός της η Μπούρσα (16:00, COSMOTESport 6), την οποία οι «ερυθρόλευκες» είχαν νικήσει τη Μεγάλη Τετάρτη με 3-2 στου Ρέντη με μια επική ανατροπή. Στη σημερινή ρεβάνς της Προύσας η ομάδα του Μπράνκο Κοβάσεβιτς θέλει νίκη ή ενώ σε περίπτωση ήττας με 3-2 σετ ο αγώνας θα οδηγηθεί στο χρυσό σετ. Σε περίπτωση ήττας με 3-0 ή 3-1 σετ τότε η κούπα θα καταλήξει στην ομάδα της Προύσας.

Αν ο Ολυμπιακός τα καταφέρει, το βόλεϊ γυναικών θα γίνει το πέμπτο τμήμα του συλλόγου που κατακτά ευρωπαϊκή κούπα μετά το ανδρικό μπάσκετ, το ανδρικό βόλεϊ και τις ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών.

«Στο πρώτο παιχνίδι πήραμε ένα μικρό πλεονέκτημα όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου. Ίσως είχαμε μια πίεση παραπάνω αλλά τώρα αυτή η πίεση έχει μεταφερθεί στην ομάδα της Μπούρσα», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ενώ για το αν η ομάδα του θα επηρεαστεί από την καυτή ατμόσφαιρα είπε: «Είδαμε κάποια παιχνίδια στο βίντεο, τα οποία ήταν χωρίς ήχο. Έχουμε εμπειρία από τη φετινή σεζόν. Έχουμε παίξει πολύ καλά παιχνίδια μακριά από την έδρα μας φέτος. Μόνο σε ένα δεν τα πήγαμε καλά, στο προηγούμενο στη Ρωσία, αλλά τελικά κατακτήσαμε την πρόκριση. Η ομάδα μας είναι συνηθισμένη να αγωνίζεται σε όχι και τόσο... φιλικές έδρες. Οπότε πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα δεν θα παίξει σημαντικό ρόλο για εμάς».

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άνα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάϊ, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ζένια Τσίμα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Αρετή Τέζα, Μελίνα Εμμανουηλίδου.


Πυγή:www.sport-fm.gr

 

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση