ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της η Εθνική γυναικών

Ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μικρών Χωρών της FIBA Europe

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Εθνική Γυναικών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μικρών Χωρών της FIBA Europe, το οποίο θα ξεκινήσει στις 26 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι την 1η Ιουλίου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα, όπου έδωσε τρία φιλικά προετοιμασίας, μετρώντας ισάριθμες νίκες.

Στο πρώτο φιλικό η Εθνική Γυναικών επικράτησε του Πρωτέα Βούλας με 54-46, στο δεύτερο του ΚΑΟ Μελισσίων με 72-49 και στο τρίτο απέναντι στις Εσπερίδες με 72-51.

Ο ΚΑΟ Μελισσίων είναι ομάδα που αγωνίζεται στην Ελληνική Α2, ενώ οι ομάδες του Πρωτέα Βούλας και των Εσπερίδων αγωνίζονται στην Ελληνική Α1.

Με την επιστροφή της στην Κύπρο η Εθνική μας ομάδα μπήκε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της. Την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιουνίου η κυπριακή αποστολή θα ταξιδέψει για την Ιρλανδία.

Με την επιστροφή της Εθνικής Γυναικών στην Κύπρο, η Ομοσπονδιακή Προπονήτρια κα. Κάλια Παπαδοπούλου μίλησε στο Γραφείο Τύπου της ΚΟΚ:

«Πραγματοποιήσαμε τρία δυνατά φιλικά στην Ελλάδα και η εικόνα της ομάδας μας ήταν αρκετά θετική. Οι κοπέλες δουλεύουνε σκληρά τους τελευταίους δύο μήνες και πιστεύω ότι έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα πολύ θετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και τα τρία σωματεία από την Ελλάδα για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν.

Πλέον τώρα συγκεντρωνόμαστε για να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας και να ταξιδέψουμε την ερχόμενη Δευτέρα στην Ιρλανδία όσο το δυνατό πιο έτοιμες, με στόχο μία καλή παρουσία».

Το πρόγραμμα των αγώνων της Κύπρου:

26/6 Λουξεμβούργο – Κύπρος 18:00

27/6 Κύπρος – Νορβηγία 15:45

28/6 Ιρλανδία – Κύπρος 20:15

29/6 Ρεπό

30/6 Αγώνες Κατάταξης / Ημιτελικοί

1/7 Αγώνες Κατάταξης / Τελικός / Μικρός Τελικός

 

 

 

Πηγή: ΚΟΚ

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X