ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλα έτοιμα για την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Ακόμα μία Ευρωπαϊκή Διοργάνωση είναι έτοιμη να πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, αφού την Τρίτη (4/7) θα ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Κ18 Γ’ Κατηγορίας, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας να κυνηγάει την κατάκτηση της 1ης θέσης και της ανόδου στην Β’ Κατηγορία.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα συμμετέχουν πέραν της Κύπρου άλλες επτά χώρες όπως η Αρμενία, το Γιβραλτάρ, το Κόσοβο, η Μάλτα, η Μολδαβία, η Νορβηγία και το Σαν Μαρίνο.

Την Τρίτη (4/7) θα πραγματοποιηθεί και η Τελετή Έναρξης των αγώνων, στις 18:00, η οποία θα περιλαμβάνει ψυχαγωγικό πρόγραμμα από την Σχολή Χορού της Αντιγόνη Τασουρή, και μουσική επένδυση από τον Μιχάλη Τσερκέζο.

Μετά την ολοκλήρωση της Τελετής Έναρξης, θα ξεκινήσει ο πρώτος αγώνας της Εθνικής Κύπρου, η οποία θα υποδεχτεί την Αρμενία, θέλοντας να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία», με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το κοινό. Παράλληλα, όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.

Το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής Ανδρών  Κ18:

Τρίτη      4/7 Κύπρος – Αρμενία 18:30

Τετάρτη 5/7 Κύπρος – Νορβηγία  18:15

Πέμπτη  6/7 Κύπρος – Κόσοβο 18:15

Σάββατο 8/7 Ημιτελικοί Αγώνες

Κυριακή  9/7 Τελικοί Αγώνες

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X