ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φιλική ήττα για την Ανδρών

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε η Εθνική Ανδρών σε ρουμάνικο έδαφος, όπου πραγματοποιεί ένα μίνι στάδιο προετοιμασίας, κόντρα στην Εθνική Ρουμανίας. Η χώρα μας ηττήθηκε από την σαφώς πιο έτοιμη Ρουμανία με 70-44.

Όλοι οι καλαθοσφαιριστές που ακολούθησαν την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πήραν χρόνο συμμετοχής, πλην των τραυματιών Τρισόκκα και Ραζή.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Ρουμανία φάνηκε να είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, έχοντας ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες την προετοιμασία της, δίνοντας μάλιστα και αρκετά φιλικά σε τουρνουά που έγιναν στο εξωτερικό.

Η Εθνική μας ομάδα θα δώσει ένα ακόμα φιλικό κόντρα στην Εθνική Ρουμανίας πριν επιστρέψει στην Κύπρο, ενώ στην χώρα μας θα πραγματοποιηθούν νέες φιλικές αναμετρήσεις.

Θυμίζουμε πως ο πρώτος επίσημος αγώνας της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017 θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου κόντρα στο Βέλγιο εκτός έδρας.

Εθνική Κύπρου (Παναγιώτης Γιανναράς)

Λοϊζίδης 8, Κίνγκ 7, Μιχαήλ 1, Σιζόπουλος 7, Κορωνίδης 8, Κασκίρης 2, Παντελή,2, Στυλιανού 5, Κοιλαρας, Παντούρης, Θεοχαρίδης, Κουμής

basketball.org.cy

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση