ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τρισόκκας προς νεαρούς διεθνείς

24sports team

info@24sports.com.cy

Μήνυμα προς τον φίλαθλο κόσμο του κυπριακού μπάσκετ και προς τα μέλη της Εθνικής Ανδρών Κ16 έστειλε ο Παναγιώτης Τρισόκκας, μέσα από την κάμερα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών τόνισε στις δηλώσεις του πως τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα είναι στο πλευρό των νεαρών διεθνών μας, και θα τους στηρίξουν για να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους.

«Από τις 17 μέχρι τις 24 Ιουλίου θα γίνει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ16 στην Λευκωσία. Θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο να παραβρεθεί και να βοηθήσει τα παιδιά μας, το μέλλον της κυπριακής καλαθόσφαιρας για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση.
Θα ήθελα να απευθυνθώ σε αυτά τα παιδιά, σαν αρχηγός τη Εθνικής Ανδρών εκ μέρους όλων των διεθνών και όλων όσων ασχολούνται με την καλαθόσφαιρα. Εμείς είμαστε δίπλα σας. Στηρίζουμε τον Κύπριο καλαθοσφαιριστή, και ειδικά εσάς που είσαστε το μέλλον της κυπριακής καλαθόσφαιρας.

Και περιμένουμε από εσάς τα καλύτερα. Άλλωστε η πρόεδρος και ο προπονητής έχουνε θέσει τους στόχους και εμείς να ξέρετε πως είμαστε μαζί σας. Όποια βοήθεια χρειάζεστε θα είμαστε παρόντες. Κάνετε αυτό που πρέπει για να κατακτήσετε την πρώτη θέση. Καλή επιτυχία».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση