ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ελάτε στο κλειστό και σπρώξτε τους»

Κάλεσμα στον κόσμο απευθύνει η διοίκηση της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Στο σημερινό μου άρθρο δεν θα σας πω τους λόγους που πρέπει να πάτε στο κλουβί. Οι λόγοι είναι προφανείς. Να στηρίξετε τους παιχταράδες μας και τις προσπάθειες τους. Όχι τόσο για το πρωτάθλημα της εν λόγο κατηγορίας που μας στεναχωρεί όλους μας.

Σε περίπτωση νίκης θα περάσουμε τελικό, κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς για αυτούς τους παίχτες

Οι παίχτες είμαι σίγουρος θα κάνουν το καθήκον τους και θα περάσουν στον τελικό. Μπορεί κάποιοι να πείτε μα ποιος είναι ο λόγος να πάμε 2η κατηγορία; Για τους παίχτες και για κανέναν άλλο. Όσα χιλιόμετρα έτρεξαν παίχτες της πρώτης κατηγορίας και πληρώθηκαν και με το παραπάνω, έτρεξαν και τα δικά μας παλικάρια για να κρατήσουν την σημαία μας ψηλά.

Σε περίπτωση νίκης θα σας πούμε τι θα επακολουθήσει από την ομάδα Μάρκετινγκ.

1) Βίντεο το οποίο είδη φτιάχτηκε με στιγμές του μεγάλου μας κόσμου στο κλουβί.

2) Θα μαζευτούν υπογραφές από τον κόσμο μας μέσο διαδικτύου και γηπέδου από όλο τον κόσμο με σκοπό να δημιουργήσουμε μια μεγάλη φανέλα / πανό η οποία θα έχει όλες τις υπογραφές με τον αριθμό 6 (κόσμος) και θα το βάλουμε δίπλα από τις αθάνατες φανέλες του μεγάλου Θυρώττου και Ντουέιν Γούντγουρντ.

3) Πολλές άλλες εκδηλώσεις που θα σας τις ανακοινώσουμε μετά το παιχνίδι.

Θα δημιουργήσουμε όλες τις συνθήκες και οι τελικοί 2ης κατηγορίας να μην έχουν να ζηλέψουν απολυτός τίποτα από τους τελικούς της πρώτης με σκοπό ο κόσμος να κάνει το μεγάλο come back.

Δυστυχώς εγώ θα ήθελα να παρακολουθήσω το παιχνίδι σήμερα αλλά δυστυχώς δεν θα το κάνω. Προτιμώ να πάω στο ζευγάρι του Αχιλλέα με τον ΑΠΟΠ με σκοπό να πάρω κάποια συνέντευξη από έναν αντίπαλο για σκοπούς διαφήμισης του αθλήματος, μιας και το μπάσκετ συνεπάγεται με ΑΕΛ και το αντίστροφο. Γιατί ένα καθαρό και υγιές μπάσκετ θα φέρουν πίσω τα παιδιά μας στο γήπεδο και όχι μόνο. Στην 2η κατηγορία αρκετοί από τους παίχτες παίζουν για την αγάπη τους προς το άθλημα και για την ομάδα τους με αρκετούς να κάνουν και δεύτερη δουλειά για τις ανάγκες προς το επιβίωση. Το χειροκρότημα στο τέλος αξίζει και σε νικητές και ηττημένους.

Όλοι οι παίχτες όλων των ομάδων θα παίξουν για την νίκη. Τα δικά μας παλικάρια ωστόσο με την συμπαράσταση του 6ου παίχτη μπορεί να δώσει την έξτρα ώθηση που χρειάζονται οι παίχτες μας για την νίκη.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τα παλικάρια που κρατούν την σημαία της ομάδας μας ψηλά. Κάποιοι καλαθοσφαιριστές καθώς και ο νέος μας προπονητής δεν είναι στην πιο κάτω φωτογραφία, λόγω έλλειψης ώρας ανανέωσης του ρόστερ από την δική μας πλευρά και απολογούμαστε σε αυτά τα παιδιά, τα οποία επίσης είναι μέρος της ομάδα μας. Με το τέλος του πρωταθλήματος θα γίνει και αναφορά ένα προς ένα, όπως άλλωστε αρμόζει η ιστορία μας να τιμούμε αυτούς που τιμούν το ένδοξο όνομα της ομάδα μας.

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X