ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιορτάστηκαν τα 30χρονα των ακαδημιών

Με αφορμή τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων από την ίδρυση των ακαδημιών του, το ιστορικό καλαθοσφαιρικό σωματείο του Κεραυνού, διοργάνωσε εκδήλωση στην κλειστή αίθουσα «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο. Η λιτή συγκέντρωση διοργανώθηκε εις μνήμη του επί σειρά ετών αντιπροέδρου του σωματείου, Χρίστου Χατζηισωσήφ, ο οποίος ήταν πρωτεργάτης των ακαδημιών και γενικότερα ένθερμος υποστηρικτής του αναπτυξιακού αθλητισμού.

Την επιμέλεια της όλης εκδήλωσης είχε ο συνάδελφος Σάββας Κοσιάρης, ενώ λόγο εκφώνησε ο Πάρης Παπαέλληνας ο οποίος ανέφερε ότι στόχος των ακαδημιών του Κεραυνού δεν είναι η δημιουργία παικτών πρωταθλητών, αλλά αθλητών με χαρακτήρα. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε βάση των βραβεύσεων που ακολούθησαν, με άτομα που ξεκίνησαν ως μέλη των ακαδημιών του Κεραυνού και πλέον διακρίνονται στην επαγγελματική τους ζωή σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων.

Τέτοια παράδειγματα είναι η Ειρένα Γεωργιάδου (πρόεδρος Ελληνικής Τράπεζας), Γιώργος Σταματάρης (τραγουδιστής), Βασίλης Κωνσταντινίδης (χειρούργος), Νόντας Νικολαϊδης (Moody's), Πέτρος Λιασίδης (συνέταιρος E&Y), Άμπις Χαραλάμπους (ιδιοκτήτης Arsenal Soccer School Cyprus), Σταύρος Ιωάννου (Grant Thornton) και Χρύσανθος Τσουρούλλης (διευθυντής εκδοτικού οίκου Δίας).

Τιμητικές βραβεύσεις παρέλαβαν και οι προπονητές ακαδημιών Δώρος Λεμέσιος, Ρένος Πιττάλης, Αντώνης Ρουσάκης και Σίλβια Χαραλάμπους, η οποία υπηρετεί το χώρο από το 1987. Συνοδευμένος από την γιαγιά του, Κάλλη Χατζηιωσήφ, ο εγγονός του αείμνηστου Χρίστου Χατζηισωσήφ, Πέτρος, παρέλαβε και αυτός με τη σειρά του μεταθανάτια τιμή για τον παππού του.

Στην έκδηλωση παρευρέθηκαν επίσης οι Ιωνάς Νικολάου (υπουργός δικαιοσύνης και δημόσιας τάξεως), Κώστας Καδής (υπουργός παιδείας και πολιτισμού), Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης (πρόεδρος κυπριακής ολυμπιακής επιτροπής) και Λούης Δημητρίου (πρόεδρος κυπριακής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση

X
X