ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρχή με φιλοδοξίες για το Γυναικείο της ΕΘΑ

Ανακοίνωση ΕΘΑ:

«Η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (6.15μμ), ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και ΝΕΑΝΙΔΩΝ (7.30μμ) της ΕΘΑ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (5/9) στην κλειστή αίθουσα του Γυμνασίου Μακεδονίτισσας.

Σε συνέχεια των περσινών επιτυχιών (1η θέση Παγκύπριο Κύπελλο Νεανίδων, 3η θέση Παγκύπριο Πρωτάθλημα Νεανίδων, 2η θέση Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κορασίδων, 2η θέση Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων), οι γυναίκες της ΕΘΑ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, σκοπό έχουν να πρωταγωνιστούν, παίζοντας ανταγωνιστικό μπάσκετ και χαρίζοντας μας πολλές χαρές και συγκινήσεις.

Με την καθοδήγηση του κόουτς Παντελή Σπηλιά, η ατομική και ομαδική πρόοδος είναι δεδομένη. Το μόνο που χρειάζεται είναι σκληρή δουλειά!

Καλούμε όλες τις καλαθοσφαιρίστριες μας, να προσέλθουν στην πρώτη συγκέντρωση για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 και μ’ όλη τους την δύναμη, σωματική και ψυχική, να υπηρετήσουν τους υψηλούς στόχους του τμήματος.

Κορίτσια με ενδιαφέρον για το μπάσκετ που θέλουν να έρθουν στην οικογένεια μας, είναι ευπρόσδεκτα. Το Γυναικείο μας τμήμα είναι ίσως το πιο οργανωμένο και ανταγωνιστικό τμήμα σε όλα του τα επίπεδα.

Ευχόμαστε σε ΟΛΕΣ τις καλαθοσφαιρίστριες της ΕΘΑ αλλά και των αντίπαλων Σωματείων πάνω απ’ όλα ΥΓΕΙΑ και επιτυχίες !

ΚΑΛΗ αγωνιστική ΧΡΟΝΙΑ σ’ όλους !».

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση

X