ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εύκολα τα φαβορί

Τα φαβορί κέρδισαν με σχετική ευκολία τους αντιπάλους της στα πλαίσια της  8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α  Κατηγορίας. Αναλυτικά τα παιχνίδια.

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι η  PN99 νίκησε την PWC  83-68 και σταθεροποιήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Με τα επιθετικά συστήματα να λειτουργούν τέλεια καθώς οι άμυνες ήταν πολύ χαλαρές οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 23. Στη συνέχεια η PN99 πήρε την μπάλα κοντά στο καλάθι εκεί όπου ο Χατζηβασιλείου σταμάτησε στους 29 και ταυτόχρονα πίεσε ψηλά στην άμυνα. Έτσι ξέφυγε στο σκορ καθώς οι Λογιστές έκαναν λάθη και ήταν άστοχοι.

Με κατοστάρα, η ESOBGA  κέρδισε τους ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΥΚΚΟΥ 101-57. Ο επιθετικός οίστρος των αποφοίτων της Αγγλικής Σχολής έφερε αυτό το αποτέλεσμα καθώς υπερτερούσαν σε όλους τους τομείς. Οι Κυκκώτες ξεκίνησαν νωθρά, βελτιώθηκαν στην συνέχεια χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα.

Πλώρη για την πρωτιά έβαλαν οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΧΙΛΛΕΑ μετά την νίκη τους με αντίπαλο την NIVEA  79-62. Οι Σερδάρης και Παπαδόπουλος που ήρθαν από τον πάγκο και πέτυχαν από 19 με 5 τρίποντα ήταν οι παίκτες που κλείδωσαν την νίκη. Και αυτό γιατί η NIVEA  αντέδρασε όταν βρέθηκε στο-24 και μείωσε στο -9 όταν έπαιξε ομαδικά και κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα. Η διαφορά ξαναπήγε σε διψήφια διαφορά και η νίκη ήλθε φυσιολογικά για την Καιμακλιώτικη ομάδα.

Δελτίο τύπου

Ερασιτεχνικό: Τελευταία Ενημέρωση

X
X