ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η δράση στη Β' κατηγορία

Νέες ανακατατάξεις έφεραν τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορία. Αναλυτικά οι αγώνες.

Σοβαρή και παίζοντας ομαδικά, η NUWAY κέρδισε τους BUCKS 69-61 και έφερε ξανά τα χαμόγελα αισιοδοξίας. Η ομάδα της Nuway, αντέδρασε σωστά και δεν πανικοβλήθηκε όταν οι Bucks ξεκίνησαν εντυπωσιακά,7-0, και με υπομονή και καθαρό μυαλό πήραν μια πολύ σημαντική νίκη. Οι γηπεδούχοι με πολλά λάθη στηρίχθηκαν στις ατομικές ενέργειες και έχασαν δίκαια.

Αγχώδη και πολύ δύσκολη νίκη πέτυχαν οι  EUC WARRIORS αφού νίκησαν τον ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ 48-44 και έφτασαν τις 6 σερί νίκες. Μπορεί να ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ το Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο, αλλά ένιωθαν συνεχώς την αναπνοή των Δικηγόρων που πίεζαν πολύ και πήραν την νίκη χάρη στην ευστοχία που είχαν στις βολές καθώς είχαν 6 στις 6 στο 4ο δεκάλεπτο.

Καλύτερη μέχρι το 30 η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ νίκησε την EUROBANK 56-54 και πήρε σημαντικό οξυγόνο για την συνέχεια. Αφού έφερε το παιχνίδι στον δικό της ρυθμό, η Τράπεζα Κύπρου δημιούργησε διψήφια διαφορά και άντεξε στην πολύ πίεση που εξάσκησε η Eurobank για να ανατρέψει το αποτέλεσμα χωρίς επιτυχία,  αφού βρήκε λύσεις από περιφέρεια και μέση απόσταση.

 

Πολύ καλύτερη η ΑΕΑΚ νίκησε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 69-47 σε ένα παιχνίδι όπου οι Αστυνομικοί έκαναν πάρτι κυρίως με το Γεωργίου από τα 6,75 αφού είχε 6 πετυχημένα τρίποντα. Μετά το δεκάλεπτο η ομάδα της Αστυνομίας επέβαλε τον ρυθμό της και έφτασε με σχετική ευκολία στη νίκη καθώς η ομάδα της Τράπεζας είχε αργές επιστροφές στην άμυνα.

Νέα εύκολη νίκη πέτυχε η ΥΔΡΑ ΑΣΦ. BLUE CATS αφού νίκησε την KPMG 65-38. Μεταφέροντας το βάρος των επιθέσεων της κοντά στο καλάθι όπου δείχνει πολύ δυνατή η ομάδα του Αγίου Δομετίου, δημιούργησε διψήφια διαφορά την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος. Οι ελεγκτές προσπάθησαν να αντιδράσουν κυρίως από την περιφέρεια χωρίς επιτυχία.

Δελτίο τύπου

Ερασιτεχνικό: Τελευταία Ενημέρωση

X
X