ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Βασιλιάς των Urban Events! (vid)

Το μεγαλύτερο υπαίθριο streetball τουρνουά της Κύπρου έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην αποβάθρα του πολύ-λειτουργικού πάρκου του Μόλου Λεμεσού από τις 9 μέχρι τις 11 Ιουνίου 2017.

Το Limassol 3on3 από πέρσι είναι και επίσημα 3Χ3 τουρνουά της FIBA ενώ οι εκπλήξεις των διοργανωτών δεν σταματούν μόνο εδώ;

Το τουρνουά είναι ανοικτό για όλους: επαγγελματίες, ερασιτέχνες, γυναίκες, έφηβους και άτομα με τροχοκάθισμα. Τις κατηγορίες αυτές, πλαισιώνει το εταιρικό πρωτάθλημα, όπου οι ομάδες μέσα από την συμμετοχή τους συμβάλλουν έμπρακτα και στην στήριξη των ομάδων με αμαξίδια, καθώς τα καθαρά έσοδα από τις συμμετοχές του εταιρικού Πρωταθλήματος θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση των Σωματείων καλαθόσφαιρας των ατόμων με αμάξια. Μέρος των εσόδων θα δοθεί επίσης και στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού.

Οι νικητές της ανοικτής κατηγορίας Elite, πέραν των 4.000 ευρώ σε μετρητά, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε μια Ευρωπαϊκή πόλη και να συμμετάσχουν σεFIBAChallengerτουρνουά με όλα τα έξοδα καλυμμένα από τους διοργανωτές. Ο προορισμός θα ανακοινωθεί περί τα μέσα Απριλίου.

Είμαστε πλέον στην τρίτη χρονιά και φαίνεται πως η κοινότητα του Limassol 3on3 δένεται χρόνο με τον χρόνο καθώς οι χορηγοί της διοργάνωσης:Medochemie(Χρυσός Χορηγός) – Grohe(Ασημένιος Χορηγός) – KEAN – KEO – NIVEA (Χάλκινοι Χορηγοί)παραμένουν σταθεροί αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, ενώ παράλληλα καινούργιες προσθήκες όπως το MY Mall Limassol (Χάλκινος Χορηγός) δίνουν σταθερή αξία στο μεγαλύτερο streetball τουρνουά της Κύπρου. Η οικογένεια των χορηγών που στηρίζουν το Limassol 3on3 2017 αναμένεται να μεγαλώσει και μαζί με τους διοργανωτές υπόσχονται ένα ακόμη αξέχαστο τριήμερο γεμάτο μπάσκετ, διαγωνισμούς, μουσική και πολλές παράλληλες δραστηριότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια, κατηγορίες, τα έπαθλα, τους διαγωνισμούς και τις έγγραφες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσηςwww.limassol3on3.com. Ή ακολουθείστε τους στην σελίδα τους στο Facebookwww.facebook.com/limassol3on3

Ερασιτεχνικό: Τελευταία Ενημέρωση

X
X