ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θεαματικό από την 1η μέρα το «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3x3»

Με πλούσιο θέαμα προχώρησε η πρώτη ημέρα του «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3x3», η οποία  πραγματοποιήθηκε στον κεντρικό παραλιακό δρόμο των Φοινικούδων.

Στην πρώτη ημέρα της διοργάνωσης έγιναν παιχνίδια μόνο για την κατηγορία των Ανδρών, για τις φάσεις των ομίλων, ενώ υπήρξε και χορευτικό πρόγραμμα. Την εκδήλωση έντυσε μουσικά DJ.

Το «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3x3» θα συνεχιστεί την Κυριακή 10 Ιουλίου, με ακόμα πιο πλούσιο και θεαματικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει πέραν από την κατηγορία των Ανδρών, τις κατηγορίες Γυναικών, Τροχοκάθισμα, Ανδρών Κ16 και Ανδρών Κ14.

Οι τέσσερις τελευταίες κατηγορίες θα αγωνιστούν μεταξύ τους για όλες τις φάσεις, ενώ για την κατηγορία των Ανδρών θα συνεχιστεί το πρόγραμμα τους στην Προημιτελική Φάση, από όλες τις ομάδες που κέρδισαν την πρόκριση τους από την φάση των ομίλων.

Στην προημιτελική φάση προκρίθηκαν οι: Limassol 3on3 (οι οποίοι ήταν και οι νικητές στο "Πάφος ΟΠΑΠ 3x3"), Talento Sports Academy, Bucks, Big Dogs, Mpourmpoulithres, Jacks, Skala Sharks και Τα Γατόνια.

Όλη η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά μέσω live streaming μέσα από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy, σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.

Το «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3x3» συνδιοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την ΟΠΑΠ Κύπρου, τον Δήμο Λάρνακας και το σωματείο Ζήνωνας. Στους αθλητές του 3x3 δίνει φτερά το Red Bull Energy Drink. Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι Anastasiou Awards, Presse Café και LEGEA. Χορηγοί επικοινωνίας οι ιστοσελίδες Balla.com.cy και CyprusBasket.net και χορηγός μετάδοσης η ιστοσελίδα AlfaSports.TV.

Ερασιτεχνικό: Τελευταία Ενημέρωση