ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αφιερωμένο στις συμπαίκτριές μου»

Μια από τις πρωταθλήτριες του Κεραυνού, η Ζώη Αθανασίου, έβαλε «Γκολ στο 95,0» ούσα καλεσμένη του Άρη Κυριάκου στον ΣΠΟΡ FM και μίλησε για την προσπάθεια όλης της χρονιάς που έκλεισε με την κατάκτηση των τίτλων.

Αναλυτικά:

Για τη βραδιά του τίτλου: «Ήταν συγκινητική η όλη βραδιά χθες. Έχω πολλούς που θα μπορούσα να το αφιερώσω, αλλά διαλέγω τις συμπαίκτριες μου. Στάθηκαν δίπλα μου με ένα ιδιαίτερο τρόπο και είναι όλες στην καρδιά μου».

Για το μυστικό της επιτυχίας: «Ξεκινήσαμε με το μειονέκτημα πως ήμασταν καινούργια ομάδα. Μείναμε μόνο τρεις κοπέλες από πέρσι. Με τη νίκη στο σούπερ καπ δείξαμε πως μπορούσαμε να πάμε καλά. Δέσαμε και γίναμε ομάδα. Μετά από μια ήττα στην έδρα της ΑΕΛ, με ρώτησαν αν ήμασταν τόσο δεμένες όσο φαίνεται απ έξω. Μόνο που με ρώτησε κάποιος εκτός ομάδας κάτι τέτοιο, λέει πολλά».

Για τον Χρήστο Στυλιανίδη: «Για μένα είναι ήρωας. Γιατί μας αντέχει (γέλια). Φαντάζεσαι 10-12 γυναίκες; Δύσκολο! Ήταν εκεί χωρίς πολλή βοήθεια, αλλά ήταν εκεί για καθεμιά ξεχωριστά. Έδειξε πάρα πολύ ενδιαφέρον. Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας, προπονήσεις μέχρι αργά το βράδυ, θυσίες. Αλλά το πώς λύναμε τα θέματα, ήταν σημαντικό».

Για την παραμονή των παικτριών: «Ελπίζω κι εγώ να μείνουν γιατί όπως φάνηκε πέτυχε η ομάδα. Ελπίζω να μείνουν όλα τα κορίτσια. Φάνηκε και με την ΕΝΑΔ πως υπάρχει υλικό και είναι κρίμα να μην προωθούμε τα δικά μας κορίτσια». 

X