ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια»

Η Άντρια Πιτσιλλίδου μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Η καλαθοσφαιρίστρια του Κεραυνού μίλησε για τη κατάκτηση του Κυπέλλου, τη δύσκολη χρονιά και το στόχο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Για το Κύπελλο: «Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία να βγούμε στον αέρα, χρειάζεται την προβολή αυτή η Γυναικεία καλαθόσφαιρα. Ευτυχώς μετά από 4 χρόνια είδε άσπρη μέρα ο Κεραυνός. Καταφέραμε να πάρουμε το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο. Η ΕΝΑΔ κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια για να ανεβάσει το επίπεδο της. Ο τελικός δεν ήταν όπως τον περιμέναμε. Μπήκαμε μουδιασμένοι στην αρχή όμως τα καταφέραμε».

Για το πρωτάθλημα: «Είμαστε στην 1η θέση, έχουμε μόλις μια ήττα από την ΑΕΛ. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό καθώς αρχίζουν τώρα τα play off. Τα τελευταία 4-5 χρόνια πάντα χάναμε το πρωτάθλημα ή το κύπελλο στη λεπτομέρεια. Είναι αυτό που μας πείσμωσε να θέλουμε να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια στη φετινή χρονιά».

Για το γεγονός πως πάνε στα play off από την πρώτη θέση: «Και άλλες χρονιές μπήκαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, όμως δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαρές, προσπαθούμε καθημερινά με πολλές ώρες προπόνησης. Μόνο με πολύ δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την απόδοση της στον τελικό: «Μετά από κάποιες κακές εμφανίσεις, ήταν η καλύτερη χρονικά στιγμή να κάνω μια καλή εμφάνιση. Φυσικά είτε εγώ, είτε μια συμπαίκτρια μου σημασία έχει η συνολική απόδοση και η κατάκτηση του κυπέλλου».

X