ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σ. Θεολόγου: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας»

Το μεγάλο ντέρμπι της γυναικείας καλαθόσφαιρας πλησιάζει, με τον Κεραυνό να υποδέχεται την C2S ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή (29/1) για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών, σε μία αναμέτρηση η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy, σε μία μετάδοση του Alfa Sports TV.
 
Το Γραφείο Τύπου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης επικοινώνησε με την διεθνή καλαθοσφαιρίστρια του Κεραυνού, Σοφία Θεολόγου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας της στο πρωτάθλημα, στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ αλλά και την άνοδο της ΕΝΑΔ στις τελευταίες αγωνιστικές.
 
Για την μέχρι στιγμής πορεία του Κεραυνού:
 
«Θεωρώ πως η ομάδα μου τα πάει αρκετά καλά. Έχουμε μόνο μία ήττα, η οποία δυστυχώς ήρθε και ήταν ένα μεγάλο χαστούκι για εμάς. Ωστόσο θεωρώ πως έχουμε ανακάμψει το τελευταίο διάστημα, και φυσικά θέλουμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση μέχρι και την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου».
 
Για το ντέρμπι της Κυριακής (29/1) κόντρα στην ΑΕΛ:
 
«Θα πάμε στο γήπεδο με την ίδια νοοτροπία που είχαμε μέχρι τώρα, άσχετα εάν η ΑΕΛ έρθει στο παιχνίδι με μία ξένη ή όχι. Θεωρώ πως η ΑΕΛ είναι μία πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, με εξαιρετικές κύπριες καλαθοσφαιρίστριες, και είτε έχει ξένη είτε όχι θα παρουσιαστεί πολύ ανταγωνιστική. Εμείς θέλουμε να πάρουμε την νίκη και να κρατηθούμε στην πρωτιά. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».
 
Για την αγωνιστική άνοδο της ΕΝΑΔ:
 
«Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε την ΕΝΑΔ να ανεβαίνει πολύ και να δείχνει ότι έχει κτίσει μία δυνατή ομάδα. Μπήκε δυνατά και πιστεύω θα κατακτήσει την 3η θέση. Θα είναι αρκετά δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα την αντιμετωπίσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Ωστόσο πιστεύω πως όλες οι ομάδες που θα είναι στις πρώτες τέσσερις θέσεις, θα δώσουν αγώνες αρκετά υψηλού επιπέδου. Τα παιχνίδια θα είναι αρκετά δυνατά. Δεν θεωρώ πως υπάρχει κάποιο φαβορί για την συνέχεια. Πιστεύω πως το πρωτάθλημα μπορεί να είναι απρόβλεπτο και να έχουμε εκπλήξεις. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε την ίδια σοβαρότητα. Το κλίμα είναι πολύ καλό στα αποδυτήρια και θέλουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας με το τέλος της σεζόν».
 
Για τον κόσμο του Κεραυνού:
 
«Τα παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΛ έχουν αποκτήσει μία ιδιαίτερη αίγλη τα τελευταία χρόνια. Ειδικά πέρσι στους τελικούς που είδαμε το γήπεδο μας να είναι γεμάτο, ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό για εμάς. Γνωρίζω πως θα έχουμε αρκετό κόσμο την Κυριακή, όμως θα ήθελα να καλέσω τους φίλους του Κεραυνού να δώσουν ένα δυνατό παρών στο  ’Κώστας Παπαέλληνας’  για να μας βοηθήσουν να πάρουμε την νίκη».