ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα δώσουμε τα πάντα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε η Κάλια Παπαδοπούλου, προπονήτρια και αθλήτρια στην γυναικεία ομάδα καλαθόσφαιρας της ΑΕΛ. Η ίδια τόνισε πως η νίκη στο Στρόβολο θα σημαίνει πολλά περισσότερα αν έρθει και η νίκη στη Λεμεσό.

Αναλυτικά:

Για τη χρονιά: «Η χρονιά δεν ξεκίνησε πολύ καλά φέτος χάσαμε το super cup, χάσαμε το κύπελλο ένεκα διάφορων συγκυριών αλλά όταν σου μένει το πρωτάθλημα δίνεις τα πάντα όπως έκαναν οι κοπέλες μου».

Για τον Κεραυνό: «Ο Κεραυνός είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως το 4-1 (κέρδισε 4 φορές στο πρωτάθλημα ο Κεραυνός) είναι συγκυριακό καθώς είχαμε τραυματισμούς, χωρίς να σημαίνει πως υποτιμώ τον Κεραυνό. Οι έδρες δεν παίζουν μεγάλη σημασία και πρέπει να κερδίσουμε».

Για τον κόσμο: «Φέτος λόγο και του ποδοσφαίρου δεν υπάρχει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο. Έγιναν ανακοινώσεις ελπίζω πως ο κόσμος θα είναι εκεί».

Για τον αγώνα στη Λεμεσό: «Σίγουρα και στο πρωτάθλημα μας κέρδισαν με 1 πόντο. Είναι και θέμα εγωισμού και γι’ αυτούς. Τελείωσαν την σεζόν στην πρώτη θέση και θέλουν τον τίτλο».

Για το γεγονός πως είχε σοβαρό τραυματισμό: «Έκανα μια καλή αποθεραπεία, σίγουρα ο τραυματισμός για ένα αθλητή δεν είναι ότι καλύτερο, θα κάνω ότι καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα. Ο τραυματισμός πέρασε και αγωνίζομαι. Και από το αγωνιστικό χάνω κάποια πράγματα, και στο προπονητικό χάνω κάποια πράγματα, όμως οι συνεργάτες μου βοηθούν».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X