ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρωσία και μετά Μαυροβούνιο

Με την Ρωσική Σάρατοφ κληρώθηκε ο Κεραυνός στον πρώτο προκριματικό γύρο του μπασκετικού τσάμπιονς λιγκ, στον οποίο θα λάβει μέρος ως πρωταθλητής Κύπρου.

Η κλήρωση έγινε στο σπίτι του μπάσκετ στην Ελβετία και έγιναν γνωστοί όλοι οι προκριματικοί γύροι καθώς και η κατανομή των ομάδων στους ομίλους.

Στο διάστημα 19-21/9 θα ξεκινήσει η διαδικασία και αν ο Κεραυνός κερδίσει στους διπλούς αγώνες, ο πρώτος στην Κύπρο, θα παίξει με τη Μόρναρ Μαυροβουνίου. Αν τα καταφέρει και εκεί τον περιμένει η Ορλαντίνα Ιταλίας.

Για τις τρεις ομάδες από την Ελλάδα, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη, που είναι κατευθείαν στους ομίλους η κλήρωση είναι μάλλον δύσκολη.

Η ΑΕΚ για τον τρίτο όμιλο θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ιταλίας Βενέτσια, την Κυπελλούχο Τουρκίας και περσινή φιναλίστ Μπάνβιτ, τη φιναλίστ της γαλλικής λίγκας Στρασμπούρ, τη νταμπλούχο Σλοβενίας Ολίμπια Λιουμπλιάνα, την πέμπτη στη Γερμανία Μπαϊρόιτ και δύο ομάδες που θα προκύψουν από τα προκριματικά.

Ο Άρης στον τέταρτο όμιλο θα αναμετρηθεί με τη φιναλίστ της τουρκικής λίγκας Μπεσίκτας, την ημιφιναλίστ στην ιταλική λίγκα Αβελίνο, την νταμπλούχο Βελγίου Οστάνδη, την νταμπλούχο Πολωίας Ζιέλονα Γκόρα και την νταμπλούχο Τσεχίας Νίμπουρκ μαζί με άλλες δύο ομάδες από τα προκριματικά.

Ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο όμιλο θα παίξει με την κάτοχο του τίτλου Τενερίφη, την τουρκική Γκαζιαντέπ του Στέφανου Δέδα, την πρωταθλήτρια Γαλλίας Σαλόν, τη φιναλίστ στη Λετονία Βέντσπιλς και την τέταρτη στη Λιθουανία Νεπτούνας μαζί με δύο ομάδες που θα προκύψουν από τα προκριματικά.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X