ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρωταθλητής με μπρέικ ο Κεραυνός!

Με μια τεράστια εμφάνιση και ένα συγκλονιστικό φινάλε ο Κεραυνός Στροβόλου έκανε το μπρέικ στην έδρα της ΑΕΚ και έτσι κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή. Σ' ένα παιχνίδι για γερά νεύρα ο Κεραυνός κατάθεσε ψυχή και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 54-55. Η ΑΕΚ πάλεψε μέχρι το τέλος όμως ο Κεραυνός είχε τη λύση και αφού κατάφερε με ένα σερί 5-0 στα τελευταία τρία λεπτά του αγώνα γύρισε το παιχνίδι και σήκωσε την κούπα.

Ο αγώνας

Καλύτερα ξεκίνησε η ΑΕΚ το παιχνίδι καθώς σε όλη τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου είχε ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ. Μάλιστα με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου η ομάδα της Λάρνακας ήταν μπροστά με 17-10. Στο δεύτερο όμως δεκάλεπτο ο Κεραυνός μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Συγκεκριμένα το ημίχρονο έκλεισε στο 28-28. Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με την ΑΕΚ όμως να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου με 42-39. Στην τελευταία περίοδο όμως ο αγώνας άλλαξε εντελός. Οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι με χέρι μέχρι το τέλος όμως στην τελευταία επίθεση του αγώνα ο Thomas αστόχησε σε σουτ 2 πόντων και έτσι ο Κεραυνός πήρε τη νίκη και μαζί το πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 17-10, 28-28, 42-39, 54-55

Στο πρώτο παιχνίδι που είχε γίνει στον Στρόβολο οι «ερυθροκίτρινοι» είχαν επικρατήσει με 80-79, με την ΑΕΚ να απαντάει στο δεύτερο παιχνίδι το οποίο πραγματοποιήθηκε στο «Κίτιον», επικρατώντας με 90-71, και κάνοντας το 1-1 στην σειρά. Ο Κεραυνός ήταν ο νικητής και στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, που έγινε στο «Κώστας Παπαέλληνας», με σκορ 82-72.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση