ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο»

Ο προπονητής του Κεραυνού, Χριστόφορος Λειβαδιώτης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην  πρόκριση της ομάδας του στον τελικό και στα παιχνίδια της Ευρωλλιγκα.

Αναλυτικά:

Για την πρόκριση του Κεραυνού στον τελικό:

«Εμείς περάσαμε στον τελικό που ήταν ο αρχικός μας στόχος. Επιστρέψαμε στους τελικούς μετά από μια πενταετία. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο στους τελικούς».

Για το ζευγάρι ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ:

«Η σειρά όπως εξελίσσεται είναι στην κόψη του ξυραφιού. Για να είμαι ειλικρινής δεν μπήκαμε στη διαδικασία να ασχοληθούμε με τον αντίπαλο μας.Αν εξαιρέσω το πρώτο παιχνίδι, τα άλλα δυο παιχνίδια δείχνουν να είναι πολύ κλειστά. Εξακολουθεί να είναι το φαβορί η ΑΕΚ. Έχει δείξει περισσότερη σταθερότητα κατά τη διάρκεια της χρονιάς όμως και το ΑΠΟΕΛ με την έλευση του Τόνι Κωνσταντινίδη έχει αλλάξει η εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο».

Για τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με την Φενέρ:

«Αυτό το ζευγάρι είναι ξεχωριστό. Ο Ομπράντοβιτς έχει μεγαλουργήσει στον Παναθηναϊκό και τώρα θα πρέπει να τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα. Θα γίνουν πάρα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια.»

Για το ζευγάρι Ολυμπιακός-Εφές:

«Ο Ολυμπιακός είναι η επόμενη πιο σταθερή ομάδα της Ευρωλίγκα μετά την ΤΣΣΚΑ και τη Ρεάλ. Πήρε δικαιωματικά το πλεονέκτημα της έδρας. Η Εφές είναι μια ομάδα πάρα πολύ περίεργη. Θα μπορούσε για πιο ψηλά πράγματα.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση