ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα κινηθούμε νομικά εναντίον των διαιτητών»(Ηχητικό)

Ο πρόεδρος του Κεραυνού, Πάρης Παπαέλληνας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» για τα όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου:

«Θα επαναλάβω ότι ο τελικός του κυπέλλου ήταν ένα πραγματικός τελικός. Τα συγχαρητήρια και πάλι στους νικητές. Πραγματικά λυπάμαι γιατί ο τελικός κρίθηκε από δυο λανθασμένα σφυρίγματα στο τέλος.»

Για τη χθεσινή ανακοίνωση του προέδρου της ΚΟΚ:

«Ο πρόεδρος ενεργεί αυτόβουλα χωρίς να συμβουλεύεται τους κανονισμούς και το καταστατικό της Ομοσπονδίας. Η απάντηση του με ικανοποιεί γιατί επιβεβαιώνει αυτά που είπα. Είπα ότι ο τελικός έπρεπε να γίνει στη Λεμεσό και δεν έγινε λόγω της αστείας δικαιολογίας του ελλιπούς φωτισμού. Και ερωτώ, τα προηγούμενα 20 χρονιά που παίζαμε στο γήπεδο του Απόλλωνα με τον ίδιο φωτισμό είναι εντάξει;

Γιατί να αλλάξει η έδρα και να πάει από τη Λεμεσό στη Λάρνακα; Γιατί πέρσι ο ίδιος ο πρόεδρος ζήτησε να έρθουν ξένοι διαιτητές στον τελικό κυπέλλου; Διότι μήπως ο τελικός κυπέλλου ήταν στη Λευκωσία και είχαν πιο δυνατές ομάδες ο ΑΠΟΕΛ και ο Κεραυνός;»

Για την ανακοίνωση των διαιτητών για αποχή:

«Αυτό είναι απεργία δεν είναι αποχή. Η απεργία είναι νόμιμη; Γιατί πειράχθηκαν οι διαιτητές; Έχω χάσει αμέτρητους τελικούς σαν παίκτης και σαν πρόεδρος. Με έχετε ακούσει να ξαναμιλήσω; Άρα δεν είμαστε κλαμένοι, ούτε διαμαρτυρόμαστε χωρίς λόγο. Είπαμε ότι έπρεπε να έρθει ένας ξένος διαιτητής για να ενισχύσει τους διαιτητές μας διότι έχουν απομείνει μόνο δυο διεθνείς διαιτητές. Είναι ψέματα; Παλιά είχαμε πέντε, έξι διεθνείς που ήταν ικανότατοι. Τι σημαίνει ότι θα κάνουν απεργία. Αν κάνουν απεργία σημαίνει ότι θα μας στοιχίσει πολλά λεφτά. Ο Κεραυνός θα κοιτάξει το θέμα νομικά διότι αν αυτή η απεργία συνεχιστεί και έχουμε ζημιές τότε θα κινηθούμε νομικά εναντίον των διαιτητών.»

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση