ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία η ομάδα καλαθόσφαιρας

Υλοποίησε την προεκλογική του δέσμευση το Σωματείο των πρασίνων…

Στην πρώτη κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την αγωνιστική περίοδο 2018-19, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, υλοποιώντας προεκλογική του δέσμευση, ολοκλήρωσε τις απαιτούμενες διαδικασίες και οι "πράσινοι" επιστρέφουν στους "μεγάλους" του αθλήματος, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην β΄ κατηγορία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, στον πρώτο χρόνο επιστροφής της, θα επιδιώξει μια αξιοπρεπή παρουσία και παράλληλα να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, ώστε κάθε χρόνο να ανεβάζει επίπεδο. Το εγχείρημα δεν θα είναι εύκολο, όμως υπάρχει αποφασιστικότητα για να στεφθεί με επιτυχία.

Ο προγραμματισμός του Τμήματος Καλαθόσφαιρας έχει ξεκινήσει. Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι συμφωνίες με το Τεχνικό Επιτελείο. Θα ακολουθήσει η στελέχωση της ομάδας και η συμπλήρωση του υποστηρικτικού προσωπικού και συνεργατών. Προσπάθεια καταβάλλεται και για σύναψη στρατηγικών συμφωνιών με χορηγούς και συνεργάτες».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Δεν σταματούν οι «εκπλήξεις»

Δεν σταματούν οι «εκπλήξεις»

Το «διπλό» της Ομόνοιας στο Λευκόθεο επί του ΑΠΟΕΛ ήταν ακόμα ένα μήνυμα πως κανένα παιχνίδι δεν κερδίζεται από τα αποδυτήρια! ...
24sports team
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X