ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ να έρθει κοντά»

Ο πρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΕΛ Χριστόφορος Ποταμίτης μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για την χθεσινή συνέλευση του σωματείου, το οικονομικό θέμα, αλλά και τους στόχους για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά τι είπε:

Πρώτο σχόλιο: "Ένα σωματείο χρειάζεται μέλη, σύμφωνα με τον νόμο για να υπάρχει. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένα μεγάλο σωματείο, το μεγαλύτερο στην Κύπρο με ιστορία και τίτλους σε πολλά αθλήματα. Χρειαζόμαστε μέλη. Όσον αφορά τον διαχωρισμό του ποδοσφαίρου με άλλα αθλήματα, ο κόσμος έχει μείνει πιο κοντά στο ποδόσφαιρο και μακριά από τα υπόλοιπα Αν θέλουμε να ονομαζόμαστε ΑΠΟΕΛ και όχι ΠΟΕΛ, όπως είπα χαϊδευτικά και χθες, ο κόσμος πρέπει να έρθει πιο κοντά και να βοηθα όπως μπορεί. Υπάρχουν ακόμα 11 αθλήματα Υπάρχουν πολλοί που ασχολούνται με αυτά τα αθλήματα.  Προσφέρουν χρόνο και λεφτά, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.Θέλουμε να έρθει ο κόσμος πιο κοντά και πιο ενεργά στο σωματείο. Το να είσαι μέλος του ΑΠΟΕΛ είναι ένας τίτλος τιμής για όλους μας. Δεν είναι μόνο θέμα οικονομικό. Έχουμε 6 κατηγορίες μελών για όλες τα είδη του κόσμου και οικονομικής δυνατότητας. Το να δώσεις ένα μικρό ποσό δεν είναι αποτρεπτικό. Φανταστείτε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να είναι συνδεδεμένος με το σωματείο. Είναι διαφορετικό να μπορείς να εκπροσωπείς χιλιάδες μέλη και άλλο 400 και 500."

Για το οικονομικό και την σύνδεση με το ποδόσφαιρο : "Κάποια μεγάλα σωματεία σωματεία στο εξωτερικό το ακολουθούν αυτό. Στον Ολυμπιακό Πειραιώς για να αγοράσεις εισιτήριο διαρκείας, πρέπει πρώτα να είσαι μέλος με 50 ευρώ τον χρόνο. Συζητούμε τρόπους με την εταιρία. Ήδη υπάρχουν προνόμια για τα μέλη στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει και η έκπτωση στα διαρκείας. Υπάρχει και το παράδειγμα της Μπαρτσελόνα, της Μπάγερν κλπ. Δεν είναι αποτρεπτικά τα ποσά. Αν θέλουν οι οπαδοί μας να βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ παντού, δεν είναι μόνο στα λόγια. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι τεράστιος. Υπάρχουν 50000 μέλη στο loyalty membership. Έχουμε ποδηλάτες που θα πάνε στον γύρο της Γαλλίας σύντομα και χθες στην Ιταλία. Υπάρχουν και δρομείς στην Ιταλία, ενώ και το τμήμα μπάσκετ πήρε δύο προκρίσεις στην Ευρώπη πέρσι. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον ΑΠΟΕΛ παντού τώρα είναι η ώρα. Θα έχουν και λόγο οι οπαδοί μας"

Για τη νέα χρονιά: " Πέρσι ήμασταν σε πολύ πιο δύσκολη θέση. Υπήρχαν μεγάλα ποσά απλήρωτα. Ξεκινήσαμε, κάναμε ένα προγραμματισμό για να κρατήσουμε το σωματείο ζωντανό. Ήρθαν έσοδα, κάναμε ένα καλύτερο προγραμματισμό για να είναι οι ομάδες μας πιο δυνατές. Γίνεται πιο έγκαιρος προγραμματισμός φέτος. Δεν θα κάνουμε μεγάλα ανοίγματα. Παίζουμε Ευρώπη σε βόλεϊ και φούτσαλ. Δεν πρέπει να περιμένουμε τα έσοδα της ΟΥΕΦΑ για τα άλλα τμήματα του σωματείου. Είναι ένα μεγάλο όνειρο το γηπεδικό και γίνονται μεγάλες προσπάθειες από όλους για αυτό το θέμα. Όλοι πρέπει να έρθουν πιο κοντά για να βοηθήσουν τον ΑΠΟΕΛ."

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση