ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Με SUPERFOODS ενισχύεται ο ΑΠΟΕΛ

Το σωματείο ΑΠΟΕΛ μέσω της επίσημής του ιστοσελίδας ανακοινώνει την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας του με την SUPERFOODS. 

Αναλυτικά:

Την πολυεπίπεδη συνεργασία τους, η οποία ξεκίνησε από την αγωνιστική σεζόν 2016-17, αναπτύσσουν περαιτέρω ο ΑΠΟΕΛ και o Όμιλος C.A.PAPAELLINAS. Σε αυτό το πλαίσιο, οι προσπάθειες των ομάδων μπάσκετ (ανδρών & γυναικών), βόλεϊ, φούτσαλ, υδατοσφαίρισης και ακόμα 250 και πλέον αθλητών του ΑΠΟΕΛ θα ενισχύονται από μια ολοκληρωμένη σειρά από καινοτόμα φυσικά συμπληρώματα διατροφής SUPERFOODS, τα οποία εισάγονται και διανέμονται στην κυπριακή αγορά από τον Όμιλο C.A.PAPAELLINAS.

Η SUPERFOODS γίνεται αρωγός στην προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα, στηρίζοντας το όραμα, την ιδέα και τις φιλοδοξίες του συλλόγου. Παράλληλα θα ακολουθήσει και μια σειρά κοινών δράσεων στη διάρκεια της σεζόν 2017-18, μέσω των οποίων θα προάγεται η άθληση αλλά και η ισορροπημένη διατροφή.   

Καλωσορίζοντας την SUPERFOODS στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ, ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Χριστόφορος Ποταμίτης δήλωσε: «Η SUPERFOODS, όπως και ο ΑΠΟΕΛ, κατέχουν ηγετική θέση στον τομέα που δραστηριοποιούνται. Είμαστε σίγουροι πως με τη βοήθεια των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής SUPERFOODS οι αθλητές του ΑΠΟΕΛ θα έχουν μια έξτρα ώθηση ώστε να φτάσουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου». 

«Είναι τιμή για εμάς να ενισχύουμε τις προσπάθειες των αθλητών του πιο μεγάλου σωματείου στην Κύπρο και να μοιραζόμαστε το όραμα και την ιδέα ενός συλλόγου που καλλιεργεί και πρωταγωνιστεί σε περισσότερα από δέκα αθλήματα» τονίζει η κα Άντρη Κούκου, Senior Business Development Manager Pharmacy και OTC του ομίλου C.A.Papaellinas. 

Λίγα λόγια για την SUPERFOODS
Η SUPERFOODS αποτελεί την πρώτη ελληνική εταιρεία που εισήγαγε και ανέδειξε στο χώρο του φαρμακείου τις υπερτροφές σαν κύριο συστατικό των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής. Οι υπερτροφές - ή αλλιώς superfoods - είναι οι αρχαιότεροι καρποί και φρούτα που φυτρώνουν πάνω στον πλανήτη μας. Έχουν υψηλή διατροφική αξία λόγω υψηλής συγκέντρωσης βιοενεργών συστατικών και συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού και τη διατήρηση της υγείας. Η SUPERFOODS διαθέτει μια ευρεία γκάμα φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής με μοναδικά οφέλη που καλύπτουν πραγματικές, καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. 

Το προϊόντα της SUPERFOODS διατίθενται στα φαρμακεία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.superfoods.gr

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση