ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από την Αμερική στον Θρύλο!

Την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Βίκτωρα Ιερωνυμίδη ανακοίνωσε το σωματείο του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Βίκτωρα Ιερωνυμίδη.

Ο Βίκτωρας γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου το 1995. Ο νεαρός αριστερόχειρας έχει ύψος 2 μέτρα και αγωνίζεται στη θέση του πόιντ γκαρντ.

Τα τελευταία χρόνια το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας  αγωνιζόταν στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Πέρυσι, φορούσε τη φανέλα των Saints Martin’s που συμμετέχουν στη Β΄ Κατηγορία του NCCA. Προηγουμένως, πανηγύρισε το μαθητικό πρωτάθλημα με την Oak Hill Academy. Συγκεκριμένα την περίοδο 2011/12 η ομάδα του Βίκτωρα κατέκτησε αήττητη τον τίτλο με 44 νίκες, απόδοση που αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Ο Βίκτωρας ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Κεραυνού και ακολούθως πήγε στον Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Διετέλεσε διεθνής σε όλες τις ομάδες της Κύπρου και σε κάποιες φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Ιερονυμίδη στην Κύπρο και με τη φανέλα των εθνικών ομάδων, προσέλκυσαν ανά τακτά χρονιά διαστήματα το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, αλλά ο ίδιος παρέμεινε πιστός στο πλάνο του. Να σπουδάσει στις ΗΠΑ και ταυτόχρονα να αγωνίζεται στο κορυφαίο κολεγιακό πρωτάθλημα του πλανήτη.

Η μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ καλωσορίζει τον Βίκτωρα και του εύχεται επιτυχίες και τίτλους με τη φανέλα της ομάδας μας.

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X