ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ομάδα για να πάρει τον τίτλο»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόνις Κωνσταντινίδης μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95 και αρχικά αναφέρθηκε στην δική του εμπειρία που είχε αυτά τα τρία χρόνια στο εξωτερικό:

«Η αλήθεια είναι ότι και παραγγελία να κάναμε πριν από τρία χρόνια, όταν έφευγα από την Κύπρο, δεν θα ερχόταν και τόσο καλά τα πράγματα. Ξεκινήσαμε δειλά, δειλά πριν από 3 χρόνια στην Ρουμανία, όταν αποφασίσαμε μαζί με την οικογένεια μου ότι θα κάναμε το βήμα για το εξωτερικό. Εκείνη η Ευρωπαϊκή πορεία, άλλαξε τα δεδομένα και μπήκαμε σε άλλα μονοπάτια. Μπήκαμε σε πλέον πιο επαγγελματικά πλαίσια. Μετά ήρθε η παρουσία στο Κόσοβο, που πάλι ήταν πετυχημένη. Το αποκορύφωμα ήταν η δουλειά στο Ρέθυμνο και στην Α1 Ελλάδος, που ήταν όνειρο μπασκετικής ζωής. Από μικρός ονειρεύεσαι κάτι τέτοιο».

Για το Ελληνικό πρωτάθλημα: «Εμείς εδώ στην Κύπρο βλέπουμε την βιτρίνα. Είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα και οι συνθήκες εκεί. Είναι πολύ μεγάλα τα συμφέροντα και με τους μάνατζερ. Και είναι πολύ δύσκολο να μπορείς να σταθείς εκεί. Όμως, ήταν πολύ μεγάλη εμπειρία και κέρδισα πάρα πολλά. Αλλά, δυστυχώς για να μπορείς να παραμείνεις εκεί χρειάζονται άλλα πράγματα που δεν είναι του χαρακτήρα μου και για αυτό λύθηκε η συνεργασία μου με το Ρέθυμνο».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Ένας από τους λόγους που αποδέχτηκα την πρόταση του ΑΠΟΕΛ, γιατί ξέραμε ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα με την ΑΕΚ στα πλέι όφ, ήταν ότι θα ξεκινούσαμε από τώρα τον προγραμματισμό για του χρόνου. Παρά την διαφορά που είχαμε με την ΑΕΚ, δείξαμε πολύ καλή εικόνα για τα δεδομένα που υπήρχαν, θεωρώ ότι η πρόκριση κρίθηκε στον τρίτο αγώνα όπου χάσαμε στην παράταση. Αν εκεί κερδίζαμε, που δικαιούμασταν στα 40 λεπτά, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Από την άλλη, καταφέραμε να γεμίσουμε ξανά το Λευκόθεο, μετά από αρκετά χρόνια και αυτό είναι σημαντικό. Κρατάμε αυτό και όχι όσα λυπηρά έγιναν με την διακοπή. Στόχος μας πλέον είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα μπορεί για τον τίτλο τη νέα χρονιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση