ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Σε ύφεση, αλλά...

O Ιβάν Τρισκόφσκι ήταν ο πιο παραγωγικός ποδοσφαιριστής των κιτρινοπράσινων στο περσινό μαραθώνιο

Το όνομά του έγινε ουκ ολίγες φορές τραγούδι στα χείλη των φίλων της ΑΕΚ κατά την περσινή περίοδο και δικαίως μιας και στο τέλος της χρονιάς αποτέλεσε και το πρώτο κανόνι της ομάδας. Παρά μάλιστα το σεβαστό διάστημα αποχής του λόγω τιμωρίας, ο Ιβάν Τρισκόφσκι ήταν ο πιο παραγωγικός ποδοσφαιριστής των κιτρινοπράσινων στο περσινό μαραθώνιο και εύλογα οι προσδοκίες είναι και φέτος υψηλές.

Παρόλ’ αυτά με ένα μόλις γκολ σε πέντε αγώνες και αυτό απέναντι στην Λίνκολν, φαίνεται ότι το ξεκίνημα είναι κάπως νωθρό για τον Σκοπιανό διεθνή. Για έναν ποδοσφαιριστή που πέρσι έκανε τα καλύτερά του παιχνίδια ως κεντρικός επιθετικός κατά το διάστημα ντεφορμαρίσματος του Άλβες, αλλά και έναν ποδοσφαιριστή που κλήθηκε να αγωνιστεί σαν δεύτερος φορ δίπλα στον Τολεμές, η προσαρμογή στα νέα δεδομένα δεν είναι και τόσο εύκολη.

Τα πρώτα παιχνίδια φέρνουν τον Τρισκόφσκι στη φυσική του θέση που δεν είναι άλλη από τα άκρα της επίθεσης, ωστόσο τα βαρετά πόδια από την προετοιμασία δεν του επιτρέπουν να αξιοποιήσει ακόμη την εκρηκτικότητα και την διεμβολιστική του ικανότητα. Σε κάθε περίπτωση ο Ιμανόλ Ιδιακέθ πιστώνει ξανά και ξανά τον Σκοπιανό, αναγνωρίζοντας ότι αργά ή γρήγορα, η απόδοσή του θα ανεβεί κατακόρυφα και μαζί και της υπόλοιπης ομάδας.

Θεωρείται δε δεδομένο ότι για άλλο ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό ραντεβού των κιτρινοπράσινων, θα αποτελέσει βασικό γρανάζι της γραμμής κρούσης.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση