ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η προπώληση για τον 3ο τελικό

Η ΑΕΚ ενημερώνει για τις λεπτομέρειες της προπώλησης εισιτηρίων για τον 3ο τελικό του Πρωταθλήματος με τον Κεραυνό.

Αναλυτικά:

H Πετρολίνα ΑΕΚ ενημερώνει για τις λεπτομέρειες της προπώλησης εισιτηρίων για τον 3ο τελικό του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο τον Kεραυνό, που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τρίτης (02/05, 19:00) στο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο.

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα Γραφεία του Σωματείου αύριο από τις 09:00 μέχρι τις 14:00. Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος.

Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ.

Θα ισχύσει το μέτρο της ταυτοποίησης και ως εκ τούτου καλούνται όλοι οι φίλαθλοι να επιδείξουν την πολιτική τους ταυτότητα τόσο στην αγορά του εισιτηρίου, όσο και στην είσοδο, διαφορετικά δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο, ασχέτως εάν έχουν εισιτήριο. Παράλληλα για την ευκολότερη πρόσβαση στο γήπεδο, θα πρέπει να αναγράφεται στο εισιτήριο το ονοματεπώνυμο, καθώς και ο αριθμός της πολιτικής ταυτότητας.

Η διοίκηση της Πετρολίνα ΑΕΚ ζητά από τον κόσμο να στηρίξει δυναμικά την προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος, μέσα σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια, όπως ακριβώς συνέβη στους προηγούμενους δύο τελικούς.

 

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση