ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Κάνουμε το Κίτιον καυτή έδρα»

 Η διοίκηση της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να παρευρεθεί μαζικά και να στηρίξει δυναμικά την προσπάθεια για νίκη στον 2ο τελικό με τον Κεραυνό, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (28/04, 19:00) στο Κίτιον.

Αναλυτικά:

Η Πετρολίνα ΑΕΚ καλεί όλο τον κόσμο της ομάδας μας να παρευρεθεί μαζικά και να στηρίξει δυναμικά την προσπάθεια για νίκη στον 2ο τελικό του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας με αντίπαλο τον Κεραυνό, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (28/04, 19:00) στο Κίτιον.

H oμάδα μας θέλει να ισοφαρίσει σε 1-1 την σειρά των τελικών και για να μπορέσει να τα καταφέρει θα πρέπει απαραίτητα να έχει την βοήθεια και την συμπαράσταση από τον κόσμο.

Σε όλο το παιχνίδι κάνουμε και πάλι το Κίτιον μία καυτή έδρα και γινόμαστε ο 6ος παίκτης όπως έχουμε το έχουμε ξανακάνει και στο παρελθόν, πάντα μακριά από ακρότητες που θα τιμωρήσουν την δική μας ομάδα.

H είσοδος θα είναι δωρεάν για όλο τον κόσμο.

Στις εισόδους του γηπέδου θα πωλούνται λαχνοί εισφοράς για την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας και καλούμε τον κόσμο μας να ανταποκριθεί και να συνεισφέρει οικονομικά.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση