ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκαρίτης: «Μαζί σας δεν έχουμε για φοβηθούμε τίποτα»

Με ανάρτηση στο Facebook ο πρόεδρος της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ έκανε κάλεσμα στον κόσμο ενόψει και της αναμέτρησης με τον Κεραυνό για τους τελικού των πλέι οφ.

Φίλοι της Καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ,

Πριν την έναρξη των τελικών είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον τραυματισμό ενός πολύ σημαντικού παίκτη μας του Dasic, ο οποίος έπαθε ρήξη χιαστών και τέθηκε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Επίσης, ο καλύτερος μας παίκτης Primoz Brezec αντιμετωπίζει προβλήματα με τον αχίλλειο τένοντα του και ρισκάρει καθημερινά την υγεία του για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.

Δυστυχώς η κακοδαιμονία των τραυματισμών που ταλανίζουν την ομάδα μας όλη τη σεζόν δεν σταμάτησαν ούτε χθες, έχοντας ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν και άλλοι παίχτες. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και πάλεψε το παιχνίδι ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και ήταν πολύ κοντά στο να κάνει το break.

Αύριο Παρασκευή στις 19:00 αντιμετωπίζουμε τον Κεραυνό στο δεύτερο πολύ κρίσιμο παιχνίδι της σειράς. Σας δίνουμε μόνο μια υπόσχεση!! Ότι θα παλέψουμε με ότι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε την νίκη όπως αρμόζει στην ένδοξη ιστορία της ΑΕΚ. Αυτό όμως μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη βοήθεια σας.

Γι’ αυτό, καλώ όλο τον κόσμο της Λάρνακας να παρευρεθεί την Παρασκευή το βράδυ στο ΚΙΤΙΟΝ για να σπρώξει την ομάδα μας προς την νίκη. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο δεν σταματάμε να ενθαρρύνουμε τους παίκτες μας. Μαζί σας δεν έχουμε για φοβηθούμε τίποτα γιατί πολύ απλά είμαστε η ΑΕΚ!!

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X