ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Διαιτητές από την Ζιμπάμπουε»

Ο αντιπρόεδρος της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ, Βασίλης Σελλάς, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Αναφέρθηκε στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν χθες στο Λευκόθεο, που έφεραν την διακοπή του αγώνα.

Αναλυτικά:

«Υπήρχαν ενδείξεις ότι τα πράγματα θα ήταν άγρια. Δυστυχώς οι αρμόδιοι δεν έπραξαν όπως έπρεπε. Μετά το παιχνίδι της Λάρνακας δεχθήκαμε απειλές από λιγοστούς φίλους του ΑΠΟΕΛ όταν θα έρθουμε στη Λευκωσία θα δείτε τι θα σας κάνουμε. Στη σύσκεψη της Αστυνομίας ο εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ δεν δέχθηκε την ταυτοποίηση και καταλήξαμε εκεί που καταλήξαμε.

Έδρασαν οι γνωστοί άγνωστοι και είδαμε αυτά που είδαμε, δυστυχώς. Η θέση μας ήταν να γίνει ταυτοποίηση αλλά το ΑΠΟΕΛ δεν δέχτηκε με την πρόφαση ότι στη Λάρνακα δεν έγινε ταυτοποίηση. Κινδύνεψε η σωματική μας ακεραιότητα, των παικτών και η δική μας. Παίκτες μας δεχτήκανε κροτίδες και βόλους.

Για το πως σχολιάζει την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ:

«Έχει κουράσει η καραμέλα με τη διαιτησία. Έγινε το final-4 και ζητήσαμε Κύπριους. Τώρα έρχονται ξένοι και συνεχίζονται οι αντιδράσεις. Να φέρουμε διαιτητές από την Ζιμπάμπουε να δούμε τι θα γίνει. »

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση