ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αισθάνομαι ευλογημένος...»

Στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου μίλησε ο καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ Ανδρέας Σιζόπουλος. Ο παίκτης της ΑΕΚ μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στον Κεραυνό, για τον ίδιο, αλλά και για την συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου:

 

Για το πέρασμα του από την Ελλάδα: «Πολλές οι ομάδες που πέρασα από την Ελλάδα.Ήταν πολύ καλό το πέρασμα μου από εκεί.»

Για την κατάκτηση του τροπαίου: «Κατακτήσαμε το τρόπαιο φέτος απέναντι από ένα πολύ καλό αντίπαλο.Ήταν ένας τελικός που αρμόζει και στις δύο ομάδες, ένα σκληρό και δύνατό παιχνίδι, έπαιζαν οι δύο καλύτερες επιθέσεις και οι δύο καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος. »

Για το επίπεδο του μπάσκετ στην Κύπρο : «Το επίπεδο ανεβαίνει με την μείωση των ξένων και το είδαμε και χθες. Οι πιο νεαροί καλαθοσφαιριστές αποκτούν ρόλο, παίρνουν χρόνο συμμετοχής και τα νέα παιδιά μπορούν να δώσουν επιτυχίες και στην Εθνική. Πρέπει να δώσουμε σημασία στη βάση του αθλήματος  από τις μικρές ηλικίες. »

 Για το χθεσινό παιχνίδι : «Είναι δύο ομάδες που παίζουν πολύ σκληρή άμυνα. Μου θύμισε λίγο τον περσινό τελικό κυπέλλου. Είχαμε πολλές εναλλαγές στο σκορ. Ο Κεραυνός πέρασε μπροστά στο σκορ σε κάποια φάση, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ πιο σκληρή άμυνα, το θέλαμε πιο πολύ και κατακτήσαμε το τρόπαιο. Είναι τελικοί αυτά τα παιχνίδια και είναι πάντα δύσκολα».

«Εδώ στην Κύπρο παλεύεις για πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκές διοργανώσεις και απολαμβάνεις περισσότερο το μπάσκετ.»

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ : «Δεν υπάρχουν πλέον έδρες. Είναι ο τρίτος μου χρόνος εδώ. Όταν ήμουν στον ΑΠΟΕΛ κάναμε τρία break διαδοχικά με την ΑΕΚ.Την επόμενη χρονιά "σπάσαμε" την έδρα του Κεραυνού και πήγαμε τελικό. Υπάρχει μια βαρύτητα αλλά ως εκεί. Είναι όλα τα παιχνίδια ντέρμπι και κρίνονται στις λεπτομέρειες. »

Για την διοίκηση της ΑΕΚ : «Δεν έχεις τίποτα άλλο να σκεφτείς, παρά μόνο το μπάσκετ. Αισθάνομαι ευλογημένος φέτος που έχω αυτή την διοίκηση στο πλάι μου. Είναι πολύ ωραίο να υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Ανδρέας Λευκαρίτης ή ο Πάρης Παπαέλληνας. Σκέφτεσαι μόνο το μπάσκετ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας.»

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση