ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γιορτάζει 80 χρόνια

Χρονιά ιστορική για την ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου που συμπληρώνει 80 χρόνια ζωής και προσφοράς και κάνει πάρτι γενεθλίων στο οίκημά της.

Αναλυτικά:

«Το 2017 η Ένωσις Νέων Αγίου Δομετίου (ΕΝΑΔ) γιορτάζει 80 χρόνια ζωής και προσφοράς στην αθλητική και κοινωνική ζωή της Κύπρου.

Όλες αυτές τις δεκαετίες -από το 1937 μέχρι σήμερα- η ΕΝΑΔ έδωσε στον τόπο μας τα καλύτερα παιδιά της, Αγωνιστές της Ελευθερίας, Αθλητές και Προσωπικότητες.

Μία προσφορά που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, με τις ομάδες καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρου να πρωταγωνιστούν στα διάφορα πρωταθλήματα όπου συμμετέχουν, τη στιγμή που πολλές προσωπικότητες που πέρασαν από το σωματείο του Άη Δεμέτη, προσφέρουν σε διάφορα πόστα στην αθλητική και κοινωνική ζωή του νησιού μας.

Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 80άχρονα, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:00, ανημέρα των γενεθλίων της ΕΝΑΔ, διοργανώνεται στο Οίκημα του Σωματείου στη λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου στον Άγιο Δομέτιο, εκδήλωση, όπου προσκεκλημένοι είναι οι Φίλοι του σωματείου, Αθλητές (νυν και πρώην) και όλοι οι Αη Δεμετήτες, για να γιορτάσουν μαζί τη σημαντική μέρα της ΕΝΑΔ!

Μότο της φετινής γενέθλιας χρονιάς είναι: «80 χρόνια ήθος και αξιοπρέπεια! ΕΝΑΔ! Το καμάρι του Άη Δεμέτη!».

ΕΝΑΔ: Τελευταία Ενημέρωση