ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τουρνουά Καλαθόσφαιρας «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3Χ3»

Η Λάρνακα ετοιμάζεται να υποδεχθεί την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού, το «ΟΠΑΠ 3x3», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 29 μέχρι τις 30 Ιουλίου, στον Κεντρικό Παραλιακό Δρόμο των Φοινικούδων, στην Πλατεία Ευρώπης.

Μία διοργάνωση που χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει και συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμου σε ολόκληρη την Κύπρο, για να παρακολουθήσουν από κοντά τις αναμετρήσεις, όπου οι καλαθοσφαιριστές και οι καλαθοσφαιρίστριες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις σε όλες τις κατηγορίες.

Οι ομάδες θα χωριστούν στις εξής κατηγορίες:

A) Ανδρών:Η κάθε ομάδα ανδρών έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει μέχρι δύο καλαθοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

B) Γυναικών: Η κάθε ομάδα γυναικών έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει απεριόριστο αριθμό καλαθοσφαιριστριών που αγωνίστηκαν στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Γ) Παίδων/Κορασίδων:Αγόρια και κορίτσια ηλικίας κάτω των 16 ετών, γεννηθέντες/γεννηθείσες1.1.2001 και εντεύθεν.

Δ) Παμπαίδων/Παγκορασίδων:Αγόρια και κορίτσια κάτω των 14 ετών, γεννηθέντες/γεννηθείσες 1.1.2003 και εντεύθεν.

Το ποσό που πρέπει να καταβληθεί για την εγγραφή μίας ομάδας έχει οριστεί στα 80 ευρώ μαζί με στολές, ενώ όσες ομάδες έχουν αθλητικό υλικό από προηγούμενες διοργανώσεις 3×3, τότε θα μπορούν να εγγραφούν με 40 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση eva@basketball.org.cy ή στο τηλέφωνο 22-449830.

Αξίζει να σημειωθεί πως και για όλες τις διοργανώσεις του «ΟΠΑΠ 3×3» θα ισχύσει ειδική βαθμολογία για τις ομάδες που θα συμμετέχουν, και η ομάδα με την καλύτερη βαθμολογική επίδοση κατά το τέλος της περιόδου, θα συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά 3×3 που θα γίνει μέσα στο 2018. Κατά την φετινή καλοκαιρινή περίοδο, η περσινή νικήτρια ομάδα, θα μεταβεί στην Ρωσία όπου θα συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 3x3

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση