ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η συνέλευση της ΚΟΚ

Ενημέρωση από την ομοσπονδία του μπάσκετ για τη γενική συνέλευση που έγινε στη Λάρνακα.

Αναλυτικά:

«Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η Ετήσια και Καταστατική Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για το 2017, η οποία έγινε στο «Princess Beach Hotel» στην Λάρνακα, με την παρουσία των προέδρων και των εκπροσώπων των σωματείων.

 

Τον λόγο πρώτος πήρε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΚ, κ. Ανδρέας Μουζουρίδης, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους εκπροσώπους των ομάδων, ενώ στην συνέχεια προχώρησε στην παρουσίαση των τροποποιήσεων στις καταστατικές αλλαγές, οι οποίες εγκρίθηκαν από όλους τους παρευρισκομένους.

 

Στην συνέχεια εγκρίθηκαν τα πρακτικά της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του 2016, καθώς επίσης και τα πεπραγμένα για την χρονιά που μας πέρασε.

 

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο Λογιστής-Ελεγκτής της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Μιχάλης Λαμπριανίδης, εκπροσωπώντας την GAC Auditors, ο οποίος αναφέρθηκε για τα οικονομικά δεδομένα του έτους που πέρασε.

 

Έπειτα ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΚ, κ. Άθως Αντωνίου, πήρε τον λόγο κάνοντας μία γενική ανασκόπηση για την χρονιά που μας πέρασε, με όλες τις ενέργειες που πραγματοποίησε η Ομοσπονδία κατά το 2016, και την σημαντική αύξηση που υπάρχει στα αναπτυξιακά τμήματα.

 

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Λούης Δημητρίου, ο οποίος επίσης με την σειρά του καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους, προτού προχωρήσει στην δική του ανασκόπηση για την χρονιά, αναλύοντας λεπτομερώς όλες τις ενέργειες της Ομοσπονδίας, τονίζοντας πως γίνεται αρκετή δουλειά ώστε να μπορέσει να γίνει αναβάθμιση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας τα επόμενα χρόνια.

 

Παράλληλα τόνισε πως η Ομοσπονδία θα σταθεί στο πλευρό όλων των σωματείων, για να μπορέσει να γίνει αύξηση των ομάδων που αγωνίζονται στην Α' Κατηγορία, προαναγγέλλοντας επίσης περαιτέρω μείωση των ξένων καλαθοσφαιριστών που αγωνίζονται στις ομάδες στα επόμενα χρόνια.

 

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο κ. Δημητρίου τόνισε πως γίνονται σημαντικές προσπάθειες εκ μέρους της ΚΟΚ ώστε να υπάρξουν νέα έσοδα τα επόμενα χρόνια, τα οποία φυσικά προβλέπεται όπως παραχωρηθούν στα σωματεία, για την στήριξη τους.

 

Επίσης έγινε αναφορά στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο αναπτυξιακό κομμάτι, αλλά και σε όλες τις Εθνικές Ομάδες που λειτουργούν και συμμετείχαν στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια, φέρνοντας μάλιστα σημαντικές επιτυχίες στην χώρα μας, όπως φυσικά και η Εθνική Ανδρών που επέστρεψε από τους ΑΜΚΕ με το χρυσό μετάλλιο.

 

Παράλληλα, τονίστηκε πως όλα τα σωματεία παράγουν εξαιρετική δουλειά σε όλα τα αναπτυξιακά τους τμήματα, και ευχή όλων είναι όπως υπάρξει συνέχεια, για να μεταφερθεί αυτή η σπουδαία δουλειά και στα ανδρικά τμήματα, ώστε τα επόμενα χρόνια να υπάρξει αύξηση των ομάδων που αγωνίζονται στην Α' Κατηγορία, με την ΚΟΚ να είναι στο πλευρό των σωματείων, στηρίζοντας τα για να μπορέσουν να είναι σε ανταγωνιστικό επίπεδο για να συμμετέχουν στην πιο μεγάλη κατηγορία.

 

Αναφορά έγινε στην κοινωνική δράση της Ομοσπονδίας, με τον πρόεδρο της ΚΟΚ να ευχαριστεί τους διεθνείς καλαθοσφαιριστές της Κύπρου, που σε όλες τις επισκέψεις κοινωνικού χαρακτήρα, έδωσαν το παρών τους και χάρισαν χαμόγελα, αγάπη και δώρα.

 

Κλείνοντας έστειλε μήνυμα ενότητας ανάμεσα στα σωματεία και την Ομοσπονδία, με μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος, για να μπορέσει η κυπριακή καλαθόσφαιρα να ανέβει επίπεδο, ευχαριστώντας παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΚ, για την άψογη συνεργασία και την προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους, ώστε να επιστρέψει το μπάσκετ εκεί που του αξίζει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση