ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η συνέντευξη Τύπου του Limassol 3on3 (pics-vid)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά «Limassol 3on3».

Το μεγαλύτερο υπαίθριο streetball τουρνουά της Κύπρου, έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην αποβάθρα του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου του Μόλου Λεμεσού, από τις 9 μέχρι τις 11 Ιουνίου 2017.

Το τουρνουά Limassol 3on3 εντάσσεται στο πλαίσιο των Λεμεσίων 2017 και είναι ανοικτό για όλους: επαγγελματίες, ερασιτέχνες, γυναίκες, έφηβους και άτομα με τροχοκάθισμα.

Ο διοργανωτής του τουρνουά, Ευριπίδης Μάνουλος, αφού ευχαρίστησε πρώτα τον Δήμαρχο Λεμεσού, κ. Νίκο Νινόλαϊδη, τον Πρόεδρο των Λεμεσίων κ. Λοΐζο Μαυρουδή, την εκπρόσωπο της CYTA, κ. Μαρία Ζένιου, τον Διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας Medochemie, κ. Νίκο Χριστίδη, καθώς επίσης και τον Διευθυντή Μάρκετινγκ της εταιρείας Meridian Bet, κ. Νικόλα Λεβέντη τόνισε: 

«Το Limassol 3on3 συνεχίζει για 2η χρονιά να φιγουράρει στο επίσημο καλεντάρι της FIBA για το 2017, ενώ οι νικητές της κατηγορίας Elite, πέραν του χρηματικού επάθλου, θα ταξιδέψουν για την πρωτεύουσα της Σλοβενίας, για να συμμετάσχουν στο Ljubljana 3Χ3 Challenger 2017, με όλα τα έξοδα καλυμμένα από τους 2 διοργανωτές.

Το άθλημα καλαθόσφαιρας «Τριών εναντίων Τριών» θεωρείτε ο βασιλιάς των urban sports μετρώντας πέραν των 2 εκατομμυρίων ενεργών αθλητών ανά το παγκόσμιο.

Παρακολουθώντας στενά την ραγδαία εξέλιξη του 3ον3 ανα το Παγκόσμιο, Ο πρωταρχικός μας στόχος όταν ξεκίνησε να μπαίνει σε εφαρμογή το πλάνο αυτής την διοργάνωσης, ήταν να αναδείξουμε το άθλημα του 3ον3 στην τοπική κοινωνία και μέσα από την ίδια την δομή της διοργάνωσης, να παρακινήσουμε όλο τον κόσμο όλων των ηλικιών να ασχοληθεί με το νέο αυτό άθλημα.

Παράλληλα, με σωστά και σταθερά βήματα, έχουμε καταφέρει να υλοποιήσουμε ένα από τους στόχους που είχαμε θέση από την αρχή της διοργάνωσης. Αυτός ήταν το Limassol 3on3 να καθιερωθεί ως μια διεθνής διοργάνωση και ομάδες από όλο τον κόσμο να ταξιδεύουν στην Λεμεσό για να συμμετάσχουν σε ένα ανταγωνιστικό Τουρνουά 3ον3 με διεθνείς προδιαγραφές.

Από την 1η κιόλας χρονιά καταφέραμε να διοργανώσουμε το μεγαλύτερο τουρνουά καλαθόσφαιρας 3ον3 στην Κύπρο.
Φέτος, με 100 ομάδες σε 6 κατηγορίες το Limassol 3on3 είναι μακράν η μεγαλύτερη διοργάνωση καλαθόσφαιρας που έγινε ποτέ στο νησί μας. Πέραν των 350 συμμετεχόντων, θα επιδείξουν τις μπασκετικές τους ικανότητες στον Μόλο Λεμεσού, το τριήμερο 9 – 10 και 11 Ιουνίου, προσφέροντας θέαμα και συγκινήσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε 6 κατηγορίες:

Στην κατηγορία Elite Limassol 3on3 16 ομάδες από Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρώπης και την Αμερική, θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 4000 ευρώ και την συμμετοχή τους στο Ljubljana 3Χ3 Challenger που θα λάβει χώρα στις 19 και 20 Αυγούστου.

Στην ερασιτεχνική κατηγορία Meridian Bet, όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα που δεν έχουν αγωνιστεί σε επίσημη διοργάνωση της Παγκύπριας Ομοσπονδίας καλαθόσφαιρας τα τελευταία 2 χρόνια, θα συναγωνιστούν 20 ομάδες με συμμετοχές από όλη την Κύπρο.

Το Limassol 3on3 Corporate games είναι το εταιρικό τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα.. με συμμετοχές ομάδων από 24 εταιρείες, όπου τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για την στήριξη όλων των ομάδων καλαθόσφαιρας με αμαξίδια.. Apollon wheelchair, ifestos και Nicosia rollers, καθώς επίσης και στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού.

Στην κατηγορία Medochemie Wheelchair Games θα συμμετάσχουν 7 ομάδες, και οι προκριματικοί αγώνες θα λάβουν χώρα το πρωινό του Σαββάτου, μεταξύ των ωρών 9 – 11. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τουρνουά σε συμμετοχές ομάδων με αμαξίδια στην Κύπρο.

Στην κατηγορία SoEasy Female Battles θα συμμετάσχουν 6 ομάδες, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν κοπέλες άνω των 14 ετών.

Η κατηγορία SoEasy Youth games την οποία διαχωρίζουμε σε παιδιά κάτω των 12 ετών και νέους μεταξύ 13 και 17 ετών, θα φιλοξενηθούν 16 και 12 ομάδες αντίστοιχα.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου:

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

X
X